EĞİTİM - 14 Aralık 2020 Pazartesi 14:13

Vali Özkan, 11 derslikli okulun masa ve sandalyelerini yeniletti

A
A
A
Vali Özkan, 11 derslikli okulun masa ve sandalyelerini yeniletti

Tunceli’de 160 öğrencinin eğitim gördüğü bir okulun masa ve sandalyeleri Vali Mehmet Ali Özkan’ın talimatıyla yenilendi.

Tunceli’de 160 öğrencinin eğitim gördüğü bir okulun masa ve sandalyeleri Vali Mehmet Ali Özkan’ın talimatıyla yenilendi.


Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle derslerini uzaktan eğitimle sürdüren Pertek İlçesi Şehit Astsubay Gürsel Can İlkokulu öğrencilerine okullarına dönecekleri zaman için ilk “hoş geldiniz” hediyesi Vali Mehmet Ali Özkan’dan geldi. Vali Özkan’ın talimatıyla 160 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü 11 derslikli okulun masa ve sandalyeleri yenilendi.


Okulun yıpranan bütün sıralarının yenilendiğini ve pandemi nedeniyle tek sıra halinde düzenlendiğini aktaran İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için yüz yüze eğitime geçtiklerinde kendilerinin yeni sıralarında karşılanması talimatı veren ve her zaman eğitime verdikleri önem ve desteklerinden dolayı Valimiz Mehmet Ali Özkan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz” Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen programın konuğu Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir oldu. Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. Ali Öztürk, Genel Sekreter Nihat Yıldız ile Daire Başkanları ve öğrenciler katıldı. Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı’nın sorularını yanıtlayan Nedim Sözbir; eğitim, çalışma, kariyer hayatı ile Düzce Üniversitesi’nin gelecekteki planları ve hedefleri konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu. Uydu alanında aldığı eğitimlerden ve tecrübelerinden söz eden Sözbir, TÜRKSAT 6A uydusunun çalışma ekibinde yer aldığını belirterek bu uydunun özellikleri hakkında bilgiler paylaştı. Bilimi toprağa, ağacı teknolojiye, sanayiyi de meyveye benzeten Prof. Dr. Nedim Sözbir, bilim olmadan teknolojinin de olmayacağını vurguladı. Zekanın başarıda yüzde 1 etkisi olduğunu dile getiren Sözbir, çalışmanın önemi üzerinde durdu. Düzce Üniversitesi’nin proje sayılarını artırarak sıralamalarda daha üst sıraları hedeflediğini ifade eden Nedim Sözbir, öğrencilerin topluluklarda görev almasını ve ortak ders çalışmalarını tavsiye ederek eğitim ve kariyer alanında yol gösterici açıklamalarda bulundu. Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.