YEREL HABERLER - 29 Nisan 2012 Pazar 17:48

UŞAK`TA OYNANAN FİNAL MAÇINDA EMRESPOR 3. LİGE YÜKSELDİ

A
A
A
UŞAK`TA OYNANAN FİNAL MAÇINDA EMRESPOR 3. LİGE YÜKSELDİ

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Emrespor ile Muğlaspor, 3. Lige yükselme maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Emrespor 3. Lige yükseldi.
Uşak Bir Eylül stadyumunda Muğlaspor ile Emrespor arasındaki 3. Lige terfi maçında gülen taraf Isparta ekibi Emrespor olu. Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Maça daha iyi başlayan Emrespor, ilk dakikalarda etkili bir oyun sergiledi. Muğlaspor ise ilk yarının ortalarında oyunda dengeyi sağlayarak orta alanda top yapmaya başladı. Ancak 36. dakikada Emrespor atağında Emrah sol çizgiden kale sahasına ortaladı. Kaleciden önce topa hamle yapan Alihan takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra daha etkili gelmeye başlayan Muğlaspor, 39. dakikada Ozan`ın ayağından bir gol buldu ancak hakem kaleciye faul yaptığı gerekçesiyle Ozan`ın golünü iptal etti. İlk yarı bu skorla tamamladı.
İkinci yarıya daha atak başlayan Muğlaspor gol için yüklenmeye başladı. Sağlı sollu ataklarla rakibini kendi sahasına hapseden yeşil beyazlı ekip bir türlü aradığı golü bulamadı. 55. dakikada Berkay`ın ceza sahasında otaladığı topa iyi yükselen Ozan`ın kafa şutu az farkla auta gitti. Karşılaşmanın son bölümlerinde oyun sertleşti ve yaşanan sakatlıklar nedenilye hakem oyunu sık sık durdurdu. Maç nortmal sürenin tamamlamasının ardından 8 daika uzadı. Uzatma anlarında oyundaki gerginlik daha da arttı. Karşılaşmanın 94. dakikasında Muğlaspor`da İnan rakibine dirsek attığıgerekçesiyle kırmızı kart gördü. Bu pozisyondan bir dakika sonra ise oyuna girmek için saha kenarında bekleyen Emrespor`lu Gökhan 4. hakeme hakaret ettiği gerekçesyle kırımız kart gördü. Karşılaşma 1-0 Emrespor`un üstünlüğü ile sona erd ve Isparta ekibi 3. lige yükselen takım oldu. Kırmızı siyahlı Isparta ekibi maçtan sonra galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştyı. Muğlasporlu oyuncular ise büyük bir üzüntü yaşadı.
STAD: Uşak Bir Eylül
HAKEMLER: Serdar Akçaoğlu xx, Mehmet Kapluhan xx,Hakan Karayel xx,
EMRESPOR: Emrah Karadağ xx, Önder xx, Ergün xx, (dk 78 Adem x), Serdar xx, Şevki xx, Mustafa xx, Hüseyin xx, Alihan , (dk 84 Tayyar x), xx, Cumali xx, Emrah Sansar xx,Mehmet xx
MUОLASPOR: Hasan xx, Uğur xx, İnan xx, Erhan xx, Levent xx, Recep xx,(dk 75 Nevzat x), Çağdaş xx, (dk 54 Burçkan x), Enver xx, Berkay xx, Deniz xx, Ozan xx,
KIRMIZI KARTLAR: İnan (dk 94 (Muğlaspor) Gökhan (dk 95 Emrespor)
L: Alihan (dk 36)
SARIKARTLAR: Serdar, Önder, Alihan (Emrespor) Uğur, Enver, Hasan (Muğla)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Siirt Babalar Günü’nde şehit babasının buruk bayramı 2003 yılında askerlik tezkeresine 5 gün kala geçirdiği trafik kazasında şehit olan Siirtli Selçuk Erkoyuncu’nun babası, her sene olduğu gibi bugün de Babalar Günü’nü buruk geçiriyor. Evlat acısına katlanmanın çok zor bir acı olduğunu dile getiren Siirtli Şehit Selçuk Erkoyuncu’nun babası Fehim Erkoyuncu, tüm babaların Babalar Günü’nü ve bayramını kutladı. Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, Babalar Günü’nde şehit babasını yalnız bırakmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarının iletildiği şehit babası ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Babalar Günü’nün her sene olduğu gibi bu yıl da buruk geçtiğini ifade eden şehit babası Fehmi Erkoyuncu, "Bugün Babalar Günü, bunun haricinde de bugün Kurban Bayramı’dır. Bu Kurban Bayramı dolasıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımıza ve İl Müdürümüze bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. Onlar da benim evlatlarım gibidir. Büyük oğlumdu. 5 gün vardı tezkeresine şehit oldu. Yani diyecek bir şeyim yok. Gece gündüz aklımdan gitmiyor. Ne yapsam, ne etsem bir türlü unutamıyorum. Bütün şehit ailelerinde başsağlığı diliyorum. Bayramlarını ve Babalar Günlerini de kutluyorum. Keşke benim oğlum yanımda olsaydı da benim elimi öpmeseydi, ben onu öpecektim. Bu Babalar Günü’nde ben onu görseydim. Benim oğlum şehit oldu. Benim 2 tane daha evladım var. Ben bu devlete feda edebilirim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımıza da zeval vermezsin. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Bu benim evladım şehit olmuş ama nice böyle evlatlarım var. Gerekirse ben de şehit olurum. Bu devlet için ben canımı da veririm. Evlatlarımı da feda ederim" şeklinde konuştu. Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, "Bugün Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarını ilettik. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim gayemiz yanlarında olduğumuzu ailelerimize hissettirmektir" diye konuştu.
Siirt Babalar Günü’nde şehit babasının buruk bayramı 2003 yılında askerlik tezkeresine 5 gün kala geçirdiği trafik kazasında şehit olan Siirtli Selçuk Erkoyuncu’nun babası, her sene olduğu gibi bugünde Babalar Günü’nü buruk geçiriyor. Evlat acısına katlanmanın çok zor bir acı olduğunu dile getiren Fehim Erkoyuncu, tüm babaların Babalar Günü’nü ve bayramını kutladı. Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, Babalar Gününde şehit babasını yalnız bırakmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarının iletildiği şehit babası ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Babalar Gününün her sene olduğu gibi bu yılda buruk geçtiğini ifade eden şehit babası Fehmi Erkoyuncu; ‘’Bugün Babalar Günü, bunun haricinde de bugün kurban bayramıdır. Bu kurban bayramı dolasıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve il müdürümüz bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine çok teşekkür ederim. Onlar da benim evlatlarım gibidir. Büyük oğlumdu. 5 gün vardı tezkeresine şehit oldu. Yani diyecek bir şeyim yok. Gece gündüz aklımdan gitmiyor. Ne yapsam, ne etsem bir türlü unutamıyorum. Bütün şehit ailelerinde başsağlığı diliyorum. Bayramlarını ve Babalar Günlerini de kutluyorum. Keşke benim oğlum yanımda olsaydı da benim elimi öpmeseydi, ben onu öpecektim. Bu Babalar Gününde ben onu görseydim. Benim oğlum şehit oldu. Benim 2 tane daha evladım var. Ben bu devlete feda edebilirim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımıza da zeval vermezsin. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Bu benim evladım şehit olmuş ama nice böyle evlatlarım var. Gerekirse ben de şehit olurum. Bu devlet için ben canımı da veririm. Evlatlarımı da feda ederim’’ şeklinde konuştu. Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar; "Bugün Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarını ilettik. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim gayemiz yanlarında olduğumuzu ailelerimize hissettirmektir’’ diye konuştu.