KÜLTÜR SANAT - 17 Kasım 2017 Cuma 12:48

Uşak’ta türkü gecesi konukları mest etti

A
A
A
Uşak’ta türkü gecesi konukları mest etti

Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik tarafından düzenlenen "Mutlugah" konseri Uşaklı sanatseverlerden tam not aldı.

Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik tarafından düzenlenen "Mutlugah" konseri Uşaklı sanatseverlerden tam not aldı.


Renkli programlara ev sahipliği yapan Atatürk Kültür Merkezi Uşaklı genç yetenek Mutlu Keklik’in düzenlediği ve konuk sanatçı olarak Elif Buse Doğan ile TRT sanatçısı Cafer Nazlıbaş’ın yer aldığı konserle renkli bir geceye imza attı.


Sanat severleri buluşturan ve sahne şovlarıyla, farklı türdeki müzikleriyle büyüleyen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Notalara can katan 16 kişilik dev orkestrayı arkasına alan sanatçılar, solo ve düetlerle geceye ayrı bir güzellik kattı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve seyirlerin ayakta alkışladığı konser yoğun istek üzerine söylenen farklı şarkılarla uzatıldı.


Özellikle üflemeli çalgılarda ortaya koyduğu yeni sound ile yakın zamanda ülke çapında bir sanatçı olmaya aday olan Mutlu Keklik 3. konseriyle sanatseverlere müzikte açtığı kendine özgü tarzı yansıttı.


Programdan sonra açıklamada bulunan, sanat alanında ortaya koyduğu başarılı işlerle isminden sıkça söz ettiren Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını aktardı.


Keklik, "Uşak halkımız sanatın ve sanatçının her zaman yanında. Çok kıymetli sanatçılarımızın teşrifi ve halkımızın ilgisiyle sahneye çıktık. Herkesin güzel bir gece geçirdiğine ve "Mutlugah" ismine uygun olarak mutlu bir şekilde ayrıldığına inanıyoruz." dedi.


Belediye olarak önemli çalışmaların her alanda ortaya konduğunu ve özellikle sanatta da çok değerli çalışmaların yapıldığını aktardı. Mutlu Keklik, konuk sanatçılara, orkestraya, katılım sağlayan vatandaşlara ve Başkan Cahan nezdinde emeği geçen, destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.