YEREL HABERLER - 05 Ocak 2012 Perşembe 11:49

EŞME’DE 91 AİLEYE 364 ADET DAMIZLIK DÜVE DAĞITILDI

A
A
A
EŞME’DE 91 AİLEYE 364 ADET DAMIZLIK DÜVE DAĞITILDI

Uşak’ın Eşme ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın hazırladığı proje kapsamında 91 aileye toplam 364 adet damızlık düve dağıtıldı.
Eşme Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı öncülüğünde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce yürütülen kırsal kalkınma projesi kapsamında Kayalı köyünde ikamet eden 91 aileye 4’er adet damızlık düve dağıtıldı. İhale usulü Mersin, Osmaniye ve Adana illerinden temin edilen damızlık düveler köyde düzenlenen törenle vatandaşlara teslim edildi. Kayalı köy Muhtarı Osman Yaşar ve İl Tarım Müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu törende damızlık düveler köylülere kura çekimi sonucu dağıtıldı. Kura çekimi sonucu damızlık düve alan köylüler projeden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.