EKONOMİ - 17 Kasım 2021 Çarşamba 10:28

Gedik Piliç üreticileriyle birlikte hedef yükseltti

A
A
A
Gedik Piliç üreticileriyle birlikte hedef yükseltti

Kanatlı sektörünün lider markalarından olan Gedik Piliç, 12-14 Kasım 2021 tarihleri arası Antalya Belek’te gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye genelindeki üreticileriyle buluştu.

Kanatlı sektörünün lider markalarından olan Gedik Piliç, 12-14 Kasım 2021 tarihleri arası Antalya Belek’te gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye genelindeki üreticileriyle buluştu. Toplantıda 2021 değerlendirmesi yapılarak, 2022 hedefleri belirlendi.



Toplantıya Gedik Piliç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Gedik’in konuşmasıyla başlandı. Yağız Gedik, 2021 yılında tüketicilerle buluşmak adına 2021 yılında neler yapıldığını anlatan iletişim stratejisi sunumunu paylaştı.


Ardından Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akan, ‘Broilerlerde Perfomans Artışı’ konulu sunumunu paylaştı. Broiler Üretim Müdürü Uzm. Mikrobiyolog Nurullah Sayın’ın ‘Performans Verileri ve Büyüme Hedefleri’ konulu sunumu ile toplantı sona erdi.



Beyaz et entegre tesisleri içerisinde 1968’den bu yana ilk sıralarda olmayı başaran ve Uşak ilinin vergi rekortmenliğini de elinde bulunduran Gedik Piliç, Türkiye’nin 500 sanayi devi sıralamasında 162. sırada yer alıyor



Günlük 400 bin adet kesim kapasiteli ve yıllık 200 bin ton üretim kapasitesine sahip olan Gedik Piliç tesisleri, dünyada uygulanan en son teknolojik ekipmanlara da sahip. Dünyada 60 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve Türkiye’nin tamamına 55 bayi ile dağıtım yapan Gedik Piliç, 2 bin 600 üzerinde çalışanı, piliç yetiştiricileri ve tedarikçileri ile tüketicilere hizmet veriyor. Her yıl yaklaşık 500 üreticisi ile bir araya gelerek uzman veteriner hekimler eşliğinde eğitim toplantıları düzenleyen Gedik Piliç, üreticinin bilinçlendirilmesi ve çiftçinin eğitimine de büyük önem veriyor. Gittikçe artan üretim artışıyla tavuk etini en kaliteli hali ile müşterilerine ulaştırmayı ilke edinen firma, üretimde birçok teknolojik yeniliği ilk kullanan kuruluş olarak da sektörde fark oluşturuyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nda ilk şampiyonlar belli oldu Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nda genel klasman kadınlar kategorisinde Deniz Sapmaz, erkeklerde ise İbrahim Tarık Aslan şampiyon oldu. Şampiyonlara ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak verdi. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle hayata geçen turnuva, başarısıyla Türk spor tarihine geçti. Bu yıl ilk kez düzenlenen TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası 2026, 14-17 Mayıs tarihleri arasında TGF Silivri Golf Sahası’nda gerçekleştirilirken, D-Smart ile D-Smart GO turnuvayı canlı yayınladı. Türkiye’de golf sporunun yaygınlaştırılması, genç yeteneklerin desteklenmesi ve farklı yaş gruplarından sporcuların bir araya getirilmesini amaçlayan turnuva, büyük bir coşkuya sahne oldu. Minikler, 18 yaş altı ve yetişkinler kategorilerinde yaklaşık 390 sporcunun katıldığı organizasyon, final günü müsabakalarıyla sona erdi. Kupalar Bakan Bak’tan Büyük bir rekabetin yaşandığı turnuvanın ardından ödüller sahiplerini buldu. Kadınlar kategorisinde Deniz Sapmaz, erkeklerde ise İbrahim Tarık Aslan şampiyonluğa ulaşarak Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nı kazanmanın gururunu yaşadı. Şampiyon sporculara kupalarını, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak takdim etti. Gross’ta zirve belli oldu Turnuvanın en prestijli yarışlarından biri olan gross kategorisinde de podyum heyecanı yaşandı. Erkekler grossta İbrahim Tarık Aslan, Hasan Ceylan ve Recep Turan; kadınlarda ise Sude Bay, Ilgın Zeynep Denizci ve Duru Yıldırım dereceye girerek podyuma çıktı. Sporcular, ödüllerini İstanbul Valisi Davut Gül’ün elinden aldı. Umut veren gençler Yetişkinler A, B ve C klasmanlarının yanı sıra golfün altyapısı olan gençler kategorisi de büyük bir rekabete sahne oldu. 18 Yaş Altı Genç Erkekler grossta Ömer İlhan Şahin, Eren Keskin ve Emin Zülfikari; 18 Yaş Altı Genç Kızlar gross kategorisinde ise Deniz Sapmaz, Ada Narin ve Bade Yalçın dereceye girerek gelecek için umut verdi.