ASAYİŞ - 17 Kasım 2021 Çarşamba 17:13

Otomobilin çarpmasıyla savrulan araç trafik ışıklarına çarptı

A
A
A
Otomobilin çarpmasıyla savrulan araç trafik ışıklarına çarptı

Uşak’ta bir otomobilin arkasından çarpması sonucunda savrulan otomobil, trafik ışıklarına çarparak durabildi.

Uşak’ta bir otomobilin arkasından çarpması sonucunda savrulan otomobil, trafik ışıklarına çarparak durabildi. Araç içerisinde bulunan kişi 4 kişi yaralanırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Edinilen bilgilere göre kaza, İzmir - Uşak Karayolu üzerinde Ürünköy Kavşağı’nda meydana geldi. İddialara göre 64 BK 464 plakalı otomobille İzmir istikametine seyir halinde olan A.T., aynı istikamette 43 AAU 281 plakalı otomobille seyir halinde olan Ö.Y. kontrolündeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Ö.Y. kontrolündeki araç, trafik ışıklarına çarparak durabildi. İhbarlar doğrultusunda kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ö.Y. ve kontrolündeki araçta seyreden yaralı 3 şahsı kentteki hastanelere sevk etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken yaralanan şahısların ise durumlarının iyi olduğunu öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nda ilk şampiyonlar belli oldu Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nda genel klasman kadınlar kategorisinde Deniz Sapmaz, erkeklerde ise İbrahim Tarık Aslan şampiyon oldu. Şampiyonlara ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak verdi. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle hayata geçen turnuva, başarısıyla Türk spor tarihine geçti. Bu yıl ilk kez düzenlenen TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası 2026, 14-17 Mayıs tarihleri arasında TGF Silivri Golf Sahası’nda gerçekleştirilirken, D-Smart ile D-Smart GO turnuvayı canlı yayınladı. Türkiye’de golf sporunun yaygınlaştırılması, genç yeteneklerin desteklenmesi ve farklı yaş gruplarından sporcuların bir araya getirilmesini amaçlayan turnuva, büyük bir coşkuya sahne oldu. Minikler, 18 yaş altı ve yetişkinler kategorilerinde yaklaşık 390 sporcunun katıldığı organizasyon, final günü müsabakalarıyla sona erdi. Kupalar Bakan Bak’tan Büyük bir rekabetin yaşandığı turnuvanın ardından ödüller sahiplerini buldu. Kadınlar kategorisinde Deniz Sapmaz, erkeklerde ise İbrahim Tarık Aslan şampiyonluğa ulaşarak Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nı kazanmanın gururunu yaşadı. Şampiyon sporculara kupalarını, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak takdim etti. Gross’ta zirve belli oldu Turnuvanın en prestijli yarışlarından biri olan gross kategorisinde de podyum heyecanı yaşandı. Erkekler grossta İbrahim Tarık Aslan, Hasan Ceylan ve Recep Turan; kadınlarda ise Sude Bay, Ilgın Zeynep Denizci ve Duru Yıldırım dereceye girerek podyuma çıktı. Sporcular, ödüllerini İstanbul Valisi Davut Gül’ün elinden aldı. Umut veren gençler Yetişkinler A, B ve C klasmanlarının yanı sıra golfün altyapısı olan gençler kategorisi de büyük bir rekabete sahne oldu. 18 Yaş Altı Genç Erkekler grossta Ömer İlhan Şahin, Eren Keskin ve Emin Zülfikari; 18 Yaş Altı Genç Kızlar gross kategorisinde ise Deniz Sapmaz, Ada Narin ve Bade Yalçın dereceye girerek gelecek için umut verdi.