YEREL HABERLER - 23 Mart 2012 Cuma 15:30

VALİ ÇAKACAK YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

A
A
A
VALİ ÇAKACAK YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Sivaslı karayolu bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların 2013 yılında tamamlanacağını ifade eden Vali Çakacak, yolun tamamlanmasıyla Uşak`ın komşu illerle olan yol ağının yüksek standartlara ulaşmış olacağını söyledi.
Karayolları 2. Bölge Kontrol Şefi Emre Mermer ve Karayolları 25. Şube Şefi Mustafa Karadağ`dan yol çalışması hakkında brifing alan Vali Özdemir Çakacak daha sonra çalışmaları yerinde inceledi. Uşak-Sivaslı-Denizli-Çardak ayrımı yolunun acil eylem planı kapsamında ihale edildiğini belirten Vali Özdemir Çakacak, projenin tamamlanmasıyla birlikte Uşak-Denizli bağlantısının bölünmüş yol olacağını böylelikle trafik güvenliğinin artmasına bağlı olarak kazaların azalmasını ve seyahat süresinin azalarak ekonomik anlamada olumlu katkı sağlanacağını kaydetti.
Yoldaki çalışmaların 2011 yılında başlanıldığını ifade eden Vali Özdemir Çakacak, `` 23 milyon TL proje bedeli ile ihale edilen ve 2011 yılında çalışmalarına başlanan 56 kilometrelik yolun 5 kilometresi sathi kaplama seviyesinde tamamlanmıştır. Dolgu ve zemin iyileştirme çalışmaları devam etmektedir. 2013 yılında yolun bitirilerek trafiğe açılacak olan yol ile vatandaşlarımıza Denizli istikametinde rahat bir ulaşım sağlanmış olacak`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir