YEREL HABERLER - 16 Aralık 2011 Cuma 17:58

ÖZVERİLİ ÇALIŞAN PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ

A
A
A
ÖZVERİLİ ÇALIŞAN PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ

Van İpekyolu Devlet Hastanesi’nin teknik işler ve mutfak bölümünde çalışan personeline, özverili çalışmalarından dolayı Başhekim Dr. H. Yusuf Güneş tarafından teşekkür belgesi verildi.
Yaşanan deprem sonrası dışarıdan gelen heyetlerin belirttiği gibi ’’Kendi çabaları ile en iyi organize olan’’ Van İpekyolu Devlet Hastanesi, özverili çalışan birimlerindeki personelini teşekkür belgesi ile onurlandırdı. Başhekim Dr. Güneş, her iki deprem ve yaklaşık iki aydır devam eden artçı sarsıntılara rağmen hastanenin elektrik, ısınma, su tesisatı ve iletişim ağlarında meydana gelen aksaklıklara zamanında müdahale ederek sorunsuz çalışmalarını sağlayan, hasta ve yakınlarına, dışarıdan gelen
misafirlere, çalışanlara barınma, sıcak su ve üç öğün sıcak yemek hizmetini kesintisiz veren elemanlara makamında teşekkür etti. Teknik serviste çalışan 10 ve mutfak bölümünde çalışan 14 personeli kutlayan ve teşekkür belgelerini veren Dr. H. Yusuf Güneş, "Hastalarımızın ve hiçbir çalışanımızın mağdur olmaması için üstün gayret gösteren birimlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Babalar Günü’nde şehit babalarının buruk bayramı Adana’da şehit babası İzzet Yenier, "Babalar Günü’nde hep oğlum benim yanıma gelirdi, ama şimdi ben oğlumun yanına geliyorum" diyerek oğlunun kabri başında gözyaşlarına boğuldu. Kurban Bayramı’nın ilk gününde şehit yakınlarının ilk durağı şehitlikler oldu. Yakınlarının kabirleri başında Kur’an-ı Kerim okuyarak şehitlik ziyaretinde bulunan aileler, mezarlara çiçek bırakarak dua etti. Aynı zamanda Babalar Günü de olması nedeniyle evlatlarını ziyarete gelen şehit babaları Babalar Günü’nü buruk karşıladı. "Vatan için kendini feda eden aslanlar gibi evlatlarımızı unutmasınlar" 2019 yılında şehit düşen Uzman Çavuş Ali Cenk Yenier’in babası İzzet Yenier, "Babalar Günü’nde hep oğlum benim yanıma gelirdi. Ama şimdi ben oğlumun yanına geliyorum. Bitmiş vaziyetteyiz, acıların en büyüğü. Bundan daha büyük acı olamaz. Hiçbir şeyde gözümüz yok, evladımızı kaybetmişiz. Mekanı cennet olsun. Onsuz hayatın hiçbir tadı yok. Kendimizi hep onun yanında hissediyoruz, hiç ölmemiş gibi davranıyoruz. Her an gelebilir diye düşünüyoruz. Vatan için kendini feda eden aslanlar gibi evlatlarımızı unutmasınlar. Şehit ailelerine ve gazilere sahip çıkılmasını istiyoruz. Topluma mesajımız bu" dedi. "Şehit babası olmak hem gururlu hem hüzünlü" 2018 tarihinde Hakkari’nin Çam Tepe üst bölgesine terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Şık’ın babası Bekir Şık ise, "Babalar Günü’nde şehitlikteyiz. Her sene biz burada şehitlerimizi anıyoruz. Çok acıdır bir evlat acısını yaşamak. Allah kimseye nasip etmesin, konuşamıyorum. Çok zor bir sınav. Allah herkese nasip etmez ama şehit babası olmak hem hüzünlü hem de gururlu. Kelimeler boğazımda düğümleniyor, evlat acısı hiçbir zaman yeri doldurulmayacak bir acı. Çok zor. 6 sene oldu. 2018 yılında şehit oldu. Buradan bütün şehitlerimizi anıyorum ve Babalar Günü’nü kutluyorum. Bizleri unutmasınlar. Evlatlarımız bu topraklar için, vatan için, bayrak için, namus için, ezan için şehit oldular. Bunlar olmazsa bir anlamı yok. Ben bir evladımı verdim ama ben de canımı seve seve vermeye hazırım" şeklinde konuştu.