POLİTİKA - 18 Ocak 2018 Perşembe 10:28

Kayhan Türkmenoğlu’na büyük destek

A
A
A
Kayhan Türkmenoğlu’na büyük destek

Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü heyeti, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nu ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü heyeti, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nu ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Göreve geldiği günden bu yana birçok dernek, STK, mahalle ve köy muhtarları ile teşkilatların güçlü desteğini alarak tebrikleri kabul eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na bir ziyaret de Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübünden geldi. Dernek Başkanı Kaya Ortasaç ve üyeler, parti binasına gelişlerinde Başkan Kayhan Türkmenoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Suat Özdağ tarafından karşılandı.


Parti binasının toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Ortasaç, il başkanlığı görevine getirilen Türkmenoğlu’nu tebrik ederek, başarılar diledi. Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Türkmenoğlu’na bilgiler veren Ortasaç, derneklerinin kurulduğu günden bu yana hedeflerinin güçlü bir Van ve güçlü bir gençlik olduğunu belirtti. Başkan Ortasaç, “AK Parti binası herkesin olduğu gibi bizim de yuvamızdır. İl başkanımızın yerinde ve zamanında yapacağı hamleler, 2019 seçimleri için etkili ve önemli olacaktır. Bizlerde il başkanımızı yalnız bırakmayarak her daim yanında olacağız” dedi.


AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, STK’ların desteklerinin kendilerine büyük bir güç verdiğini vurguladı. Gençliğin önemine de değinen Başkan Türkmenoğlu, “Herkesin bildiği gibi Cumhurbaşkanımızın 2023 ve 2071 hedefleri vardır. 2071 hedefine Türkiye’yi taşıyacak olan gençlerdir. 1071 Malazgirt Zaferini 2071’de yeniden İslam âleminin şahlanışı olarak değerlendireceğiz. Bunu unutmamak lazım ki Van çok kıymetli bir şehirdir. Doğduğun yer değil, doyduğun yer memleketindir. Biz bu nedenle Van’da olan herkesimi memleketlimiz olarak görüyoruz. Van’a sahip çıkan herkes başımızın tacıdır. Van geliştikçe her birimizin mutluluğu da artacaktır. 2019 yılı seçimlerine az bir zaman kaldı. O sürece dâhil olmak için partimizi sahipleneceğiz. AK Parti hizmet partisidir. Van için, Vanlı için her birimiz elimizi taşın altına koyacağız. Önce 2019, sonra 2023, 2053 ve en son 2071’de gençlerimiz ile Van’ın ve Türkiye’nin yolunu çizeceğiz. Bu nedenle öncelikli olarak hep birlikte 2019 yılında Van’ın adını hizmet yarışında en üst sıralara taşıyacağız” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu, 3 kişi gözaltına alındı Kastamonu’da sulama kanalında baş bölgesi kesilmiş halde ceset bulundu. Jandarma ekiplerince 3 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, cesedin baş kısmına ise henüz ulaşılamadı. Olay, Kastamonu’nun Merkez ilçesine Dere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar tarafından terk edilmiş halde bir araç bulundu. Durumdan şüphelen vatandaşların ihbarı üzerine köye gelen Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terk edilmiş halde bulunan aracın yakınında baş bölgesi kesilmiş cesede rastladı. Su kanalının altına atılan ceset üzerinde çevrede incelemede bulunan jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Baş bölgesi kesilmiş halde bulunan cesedin Araç ilçesi İğdir köyünde ikamet eden ve 3 gündür kayıp olarak aranan A.Y.’ye ait olduğu düşünülüyor. Jandarma ekipleri, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma çerçevesinde baş bölgesi kesik halde bulunan ceset ile ilgili Ş.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltına aldı. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından ceset, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. A.Y.’ye ait olduğu değerlendirilen cesedin kimliği otopsi incelemesinin ardından kesinlik kazanacak. Öte yandan, jandarma ekipleri, iz takip köpeği ve komando birliklerinin de desteğiyle su kanalında bulunan cesedin kayıp baş bölgesini bulmak için aramalarını sürdürüyor.
Kayseri 10 ayrı suçtan aranan suç makinesi yakalandı Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 10 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı. Kocasinan/Merkez Jandarna Karakol Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda Nevşehir ilamat ve infaz Bürosunun Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan 20 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası, Kayseri 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nin bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan yakalama kararı, Kırşehir 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nin Hükümlünün veya tutuklunun kaçması suçundan yakalama kararı, Nevşehir İlamat ve infaz Bürosu’nun iyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza Mahkemesi’nin bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza İlamat Masası’nın Mala zarar verme suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza İlamat Masası’nın Basit Yaralama suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza İlamat Masası’nın Basit Yaralama suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza İlamat Masası’nın Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan yakalama kararı, Kırşehir 3.Asliye Ceza Mahkemesi’nin hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan yakalama kararı olmak üzere toplam 10 suçtan 3 aydır aranan ve 20 yıl 2 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası olan S.S. Kocasinan ilçe merkezinde tespit edilerek yakalandı. Gözaltına alınarak Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.