GENEL - 20 Mayıs 2018 Pazar 14:57

AK Parti, STK temsilcileri ile iftarda bir araya geldi

A
A
A
AK Parti, STK temsilcileri ile iftarda bir araya geldi

AK Parti Van Seçim Koordinasyon Merkezi ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen, ‘Sivil Toplum Kuruluşları İftarı’ programı İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu katılımıyla yapıldı.

AK Parti Van Seçim Koordinasyon Merkezi ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen, ‘Sivil Toplum Kuruluşları İftarı’ programı İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu katılımıyla yapıldı.


Ramazan ayı münasebetiyle her akşam farklı gruplarla iftar programları düzenleyen il seçim koordinasyon merkezi ve il başkanlığı, programlarını aralıksız sürdürüyor. İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldiği iftar programına ildeki STK temsilcilerinin yanı sıra, AK Parti Van il yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı. İftar öncesi bir selamlama konuşması yapan Başkan Türkmenoğlu, katılım sağlayanlara teşekkür ederek, Ramazan aylarını tebrik etti. Konuşmasında bir ülke için STK’ların önemine sık sık vurgu yapan Türkmenoğlu, bir devletin ne kadar güçlü olursa olsun STK’ların yardımı ve iş birliği olmadan hedeflerini gerçekleştiremeyeceğini ifade etti. Sivil toplum örgütlerinin kendi içlerindeki birliği, beraberliği dayanışmasının da çok önemli olduğunu belirten Türkmenoğlu, ’’Biz, sivil toplumu, devletin milli birlik ve beraberliğimizin kilit taşı olarak görüyoruz. Bizim için sivil toplum, devletin karşıtı değil, her zaman en önemli tamamlayıcısı olmuştur. Türkiye’nin vakıf ve gönüllü teşekküller noktasında ne kadar zengin olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Geçmişte yaşanan onca sıkıntı ve baskıya rağmen bugün STK’ların eskisinden güçlü bir şekilde çalışmalarına devam etmeleri, milletimizin bu müesseselere sahip çıkması sayesindedir. 80 milyon olarak büyük bir aileyiz. Bütün sorunların çözüme kavuşturulmasında bir aile olarak hareket etmeliyiz’’ dedi.


Başkan Türkmenoğlu, konuşmasının devamında ise, ‘‘Sivil toplum kuruluşlarımızın her biri kamu yararına çalışan, yani millete hizmet eden, bunu da hiçbir menfaat beklemeden yapan kuruluşlarımızdır. Sivil toplum örgütlerimizin dayanışması, birlik ve beraberlik içerisinde olması hem hedefler için, hem de ülkemiz, milletimiz için çok büyük şeyler ifade ediyor. İftar soframızı bizlerle paylaştığınız, bizleri şereflendirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu.


Edilen duaların ardından, yapılan iftar ile program sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3 Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Eyüpspor, evinde karşılaştığı Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu. Maçtan dakikalar 18. dakikada Lundqvist’in ara pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş’un uzak direğe vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1 23. dakikada Murat Uçar’ın Fıratcan Üzüm’e yaptığı müdahale sonrası oyunu durdurarak faul kararı veren hakem Oğuzhan Aksu, Murat Uçar’a da direkt kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etti. 50. dakikada kaleci Birkan’dan sıyrılarak ceza sahası içi sol çaprazından vuruşunu yapan Kubilay Kanatsızkuş’un şutunda meşin yuvarlak direğin yanından dışarıya çıktı. 67. dakikada Lundqwist’in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta altıpasın önünde iyi yükselen Ümit Akdağ kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 0-2 73. dakikada sağ taraftan Taha Altıkardeş’in ortasında penaltı noktasında yükselen Messaoudi’nin kafa vuruşunda kaleci Birkan topu çeldi. Pozisyonun devamında şutunu çeken Messaoudi topu ağlarla buluşturdu. 0-3 Hakemler: Oğuzhan Aksu, Ramazan Ufuk Avdaş, Mehmet Dura Eyüpspor: Berke Özer (Birkan Tetik dk. 30), Murat Uçar, Robin Yalçın, Claro, Caner Erkin (Ömer Bayram dk. 58), Taşkın İlter, Ampem, Fredy, Recep Niyaz (Seşlar dk. 77), Regattin (Melih Kabasakal dk. 46), Bruno (Thuram dk. 46) Yedekler: Kubilay Anteplioğlu, Fethi Özer, Tugay Kacar, Bekir Yılmaz, Berkay Kumlu Teknik Direktör: Arda Turan Göztepe: Arda Özçimen, Mamah, Nielsen (Taha Altıkardeş dk. 71), Atınç Nukan, Ümit Akdağ, Fıratcan Üzüm, Doğan Erdoğan (Ahmed İldiz dk. 71), Dennis, Lundqvist (Yalçın Kayan dk. 71), Romulo (Messaoudi dk. 62), Kubilay Kanatsızkuş (Tarkan Serbest dk. 80) Yedekler: Lis, Heliton, Celil Yüksel, İzzet Furkan Malak, Ogün Bayrak Teknik Direktör: Stanimir Stoilov Goller: Kubilay Kanatsızkuş (dk. 18), Ümit Akdağ (dk. 67), Messaoudi (dk. 73) (Göztepe) Kırmızı kart: Murat Uçar (dk. 23) (Eyüpspor) Sarı kartlar: Robin Yalçın, Caner Erkin, Taşkın İlter (Eyüpspor), Nielsen (Göztepe)