GENEL - 22 Mayıs 2019 Çarşamba 10:49

Başkan Tanış’tan taraftara otobüs desteği

A
A
A
Başkan Tanış’tan taraftara otobüs desteği

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Van Büyükşehir Belediyesporun Ankara’da oynayacağı maç için taraftara otobüs desteği verdi.

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Van Büyükşehir Belediyesporun Ankara’da oynayacağı maç için taraftara otobüs desteği verdi.


TFF 3. Lig play off final maçında Erokspor maçı öncesi taraftarın otobüs isteğine Başkan Tanış’tan destek geldi. Cuma günü saat 16.00’da Ankara’da oynanacak müsabakadan galibiyet beklediğini belirten Başkan Tanış, “Van Büyükşehir Belediyespor oyuncu ve yöneticilerini zorlu Ankara deplasmanı öncesi Norduz Soframızda ağırladık. Hepimizin kalbi cuma günü oynanacak maçta. Van halkı olarak takımımızın ve Başkanımız Servet Yenitürk’ün yayınındayız. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılarak 2. Lige yükseleceğiz. Bizde bunun için Vanspor taraftarlarımıza Ankara deplasmanı için bir otobüs tahsis ederek desteklerimizi sunacağız” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Rize İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Çaykur Rizsepor, sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu. İlk yarısını 2-0 önde tamamladıkları maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Palut, "İlk yarıda 2 gol bulduk. İlk yarıda telafisi zor bir farkla içeri girebilirdik. İkinci yarı ise rakibimizin değişikliklerini gördük. Riskler karşısında sağlam durmalıydık. Kazandığımız toplar ile maçı kendimize iyice yaklaştırabilirdik ama kazandığımız toplarda bir ciddiyetsizlik vardı. Zor top kazandık, kolay top kaybettik. Maalesef kötü bir gol yedik. Futbolda bunlar var. Bir golün biri takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü, topu ayağımızda saniyelerce bile tutmadık, oyunu rakibe teslim ettik. Çok geri geldiğimiz için çıkış oyununda oyuncu bulmakta zorlandık. Ankaragücü’nün temposu 75. dakikaya kadar sürdü. Kötü bir ikinci yarı ama maçı bu şekilde bitirelim derken ters bir top, maçın son topunda golü yedik. Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık. İlk yarıdaki oyunumuz ile 3 puanı hak ederken,, ikinci yarıdaki oyunumuz bizi mağlubiyete bile götürebilirdi” ifadelerini kullandı.