YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 11:41

GECİKMELİ `CUMHURİYET KUPASI` FUTBOL TURNUVASI

A
A
A
GECİKMELİ `CUMHURİYET KUPASI` FUTBOL TURNUVASI

Van’da depremden dolayı ertelenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nın final maçında, Muradiyespor rakibi Yumaklı İlköğretim Okulu karşısında sahadan 5-2 galip ayrıldı.
Muradiyespor ile Yumaklı İlköğretim Okulu futbol takımları arasında Yenişehir Mahallesi’ndeki sahada yapılan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Hakemin son düdüğü ile Muradiyespor sahadan 5-2 galip ayrılmanın sevincini yaşadı. Burada bir açıklama yapan Muradiyespor yöneticisi Mesut Beyzer, maçın sonucunda dostluğun galip geldiğini vurgulayarak, "Bugünkü maçla Muradiyelilere çok güzel bir futbol izlettirdik. Bu vesileyle, Yumaklı İlköğretim Okulu futbol takımı teknik direktörü Bekir Saylam’a ve maça olumlu
katkı sağlayan, her iki takım oyuncularına ve bu etkinliğimize destek olan, bizlerden desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu’na teşekkür ederim" dedi.
Yumaklı İlköğretim Okulu Teknik Direktörü ve aynı zamanda okul müdürü olan Bekir Saylam, Muradiye’de gerçekleştirilen ve gençlere örnek teşkil edecek her türlü faaliyette en önde olduklarını belirterek, "Cumhuriyet Kupası adı altında yapılan bu faaliyetin içinde olmaktan da büyük onur duyduk. Başta İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu’na, Muradiyespor yöneticisi Mesut Beyzer’e, FIFA kokartlı hakem Enes Kaplan’a ve bu görsel zenginlikte katkısı olan her iki takım oyuncularına ve kendilerini destekleyen yöre
halkına teşekkür ederim" diye konuştu.
Kupayı İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu’ndan alan Muradiyespor oyuncuları da, kazanılan kupayı her iki takım oyuncuları adına aldıklarını, maçta esasen dostluğun kazandığını ve bu anlamda maça kattıkları renk ve güzellikten dolayı Yumaklı İlköğretim Okulu oyuncularına teşekkür ettiler.
İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu da ilçede bu tür sportif etkinlikler düzenlemek için büyük çaba harcayan Muradiyespor yöneticisi Mesut Beyzer’e teşekkür ettiğini belirterek, "Bu karşılaşmaların daha güzel bir şekilde sergilenmesi için sahayı düzenli bir hale getireceğiz. Bu etkinliklere daha fazla takımın katılması için her türlü olanakları da kullanacağız" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir