YEREL HABERLER - 07 Şubat 2012 Salı 16:13

VAN`DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI

A
A
A
VAN`DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI

Van İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde, 6 ton kaçak çay ve 7 bin paket kaçak sigaranın yanı sıra bol miktarda gıda malzemesi ele geçirildi.
Yapılan açıklamaya göre, Erciş ilçesi Yukarı Akçagedik köyü yol ayrımında M.G. isimli şahsın kullandığı araçta yapılan aramada 7 bin paket kaçak sigara, Gürpınar ilçesi Zernek kontrol noktasında C.D. ve M.K. isimli şahısların kullandıkları araçlarda toplam 6 ton kaçak çay ele geçirildi.
Jandarma ekiplerinin Muradiye ilçesi Gönderme köyü yol ayrımında A.Ç. isimli şahsın kullandığı kamyonette yaptığı aramada ise; 240 kilogram hurma, 750 kilogram kuru mısır, 100 kilogram nohut, 80 kilogram küp şeker, 160 kilogram toz şeker, 40 kilogram yer fıstığı, 130 kilogram çay, 160 kilogram kuru üzüm, bin 76 kilogram şekerleme, 90 kilogram domates salçası, 30 kilogram bal, bin 8 adet kek, 36 kilogram peynir, 27 kilogram kuru kayısı ile 47 çift plastik terlik ve 5 adet battaniye ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelere ve olayda kullanılan araçlara el konulduğu, gerekli çalışmalara devam edildiği belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş’la karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 4. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Batshuayi’nin pasında Ferdi’nin sol çaprazdan sert vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti. 10. dakikada Tadic’in pasında topla buluşan Batshuayi’nin ceza sahası içi sol çaprazdan sert vuruşunda kaleci Mert gole izin vermedi. 21. dakikada İrfan Can’ın uzun pasında ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Szymanski’nin kaleci Mert ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda Mert iki hamlede topun sahibi oldu. 25. dakikada Al Musrati’nin Fred’e yaptığı faul sonrası hakem Volkan Bayarslan, pozisyonu VAR’da izledikten sonra Al Musrati’yi kırmızı kart ile oyundan ihraç etti. 30. dakikada Fred’in ceza sahasına ortasında Tadic’in göğsüyle indirdiği topa Batshuayi’nin gelişine vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0 40. dakikada savunma arkasına atılan uzun pasta topla buluşan Muçi’nin ceza sahası içine girdikten sonra sol çaprazdan vuruşunda kaleci Livakovic meşin yuvarlağı çeldi. Hakemler: Volkan Bayarslan, Serkan Ok, Serkan Olguncan Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Becao (Çağlar Söyüncü dk. 19), Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek (Krunic dk. 19), Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Batshuayi Yedekler: İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş, Dzeko, King, Mert Müldür, Cengiz Ünder, Serdar Dursun, Efekan Karayazı Teknik Direktör: İsmail Kartal Beşiktaş: Mert Günok, Necip Uysal, Worrall, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Muleka, Semih Kılıçsoy Yedekler: Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Salih Uçan, Cenk Tosun, Aboubakar, Amartey, Chamberlain, Ghezzal, Umut Meraş Teknik Sorumlu: Serdar Topraktepe Gol: Michy Batshuayi (dk. 30) (Fenerbahçe) Kırmızı kart: Al Musrati (dk. 25) (Beşiktaş) Sarı kart: Necip Uysal (Beşiktaş)
Malatya Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı U19 Süper Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor, zor şartlar altında ligde kalmayı başardı. U19 Süper Ligi’nin son haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmanda rakibini 1-0 yenerek, ikili averajla ligde kalmayı başardı. Gençlerin bu zor şartlarda almış oldukları galibiyetin ve ligde kalmalarının çok büyük bir inanmışlık ve azmin sonucunda olduğunu dile getiren Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Şahin Altunok, "Öncelikle genç kardeşlerimi teker teker tebrik ediyor, hepsinin alnından öpüyorum. Malumunuz üzere deprem yaşamış bir şehir ve mali krizlerle boğuşan, mücadele eden bir Yeni Malatyaspor var. Bu zorlu süreçlere rağmen büyük bir azim ve gayret göstererek, son hafta deplasmanda Ankaragücü’nü 1-0’lık skorla yenen genç kardeşlerimiz, U19 Süper Ligi’ne tutunarak, bizlere çok büyük bir moral verdi. Bizlerde gençlerimizin bu başarılarına kayıtsız kalmayarak, bu kardeşlerimize prim verme kararı aldık. Altyapı bizim için çok önemli. Gençlerimizin gelecek sezon daha iyi yerlere gelebilmeleri ve büyük başarılara imza atabilmeleri için de gelecek sezon elimizden gelen desteği kendilerine vereceğiz" dedi. "Hedefimiz Süper Lig" Gelecek sezonda A Takım için mutlak hedeflerinin Süper Lig olduğunu dile getiren Şahin Altunok, "Yönetim kurulu olarak, Kulüp Başkanımız Adil Gevrek’in öncülüğünde yeni sezona sağlam bir şekilde girmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni Malatyaspor’umuzu hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İyi bir takım kurarak, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.