YEREL HABERLER - 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:23

Gevaş’ta Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

A
A
A
Gevaş’ta Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Gevaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Okullar arası masa tenisi turnuvası’ tamamlandı.
Gevaş kapalı spor salonunda yapılan turnuvaya ilçe genelinde 84 sporcu katıldı. Küçükler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenen turnuvanın sonunda yıldızlar kız kategorisinde Güzelkonak YİBO’dan Nurgül Bayram birinci, Fatma Karadem ikinci ve Müzeyyen Karanfil ise üçüncü oldu. Erkekler de ise yine aynı okuldan Muhammed Ceylan birinci, Abdullah Tahil ikinci ve Faruk durmuş da üçüncü oldu.
Gençler Kız kategorisinde Akdamar Lisesi’nden Dilan Karanfil birinci, Çok Programlı Lisesi’nden İpek Baytar ikinci ve İzzeddin Şir Anadolu Lisesi’nden ise Zeynep Tahvil üçüncü oldu. Erkekler de ise İzzeddin Şir Anadolu Lisesi’nden Nusrettin Arvas birinci, Akdamar Lisesi’nden Okan Şimşek ikinci ve İzzeddin Şir Anadolu Lisesi’nden Ersin Karakaya da üçüncü oldu.
Turnuvanın sonunda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. Öğrencilere ödüllerini veren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Seyitoğlu, “Burada emeği geçen herkesi kutluyorum. Başta ilçe kaymakamımız olmak üzere Milli Eğitim Müdürümüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde görevliler, tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehdi Tekce ise, “Bir çok gencimiz lise çağında bile hala bazı sporların isimlerini bile bilmiyor. Bu nedenle ilçede tüm geçlerimizi, ellimizden geldiği kadar spor dallarlıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızda emeği geçen ilçe kaymakamımıza, milli eğitim camiasına, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Turnuva, dereceye giren öğrencilere madalyalarının verilmesinin ardından sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.