GENEL - 14 Eylül 2019 Cumartesi 15:59

Başkan Tanış’tan mahalle ziyaretleri

A
A
A
Başkan Tanış’tan mahalle ziyaretleri

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçenin farklı yerlerine ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşuyor.

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçenin farklı yerlerine ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşuyor.


Her cuma günü farklı mahalleleri ziyaret eden Başkan Tanış, bu kapsamda Bağrıyanık ve Bölmeçalı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Eğitim öğretim sezonunun başlamasıyla ilk olarak mahalle okullarını ziyaret eden Başkan Tanış, okul idarecilerinden okullar hakkında bilgi alarak eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlattı.


Öğrencilerle de bir araya gelen Başkan Tanış daha sonra muhtar, vatandaş ve hastaları ziyaret ederek hem Gürpınar Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı hem de kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz millete hizmetkâr olmaya geldik” sözlerini anımsatan Başkan Tanış, "Bizler de Cumhurbaşkanımızın yolundan giderek vatandaşımıza hizmetkâr olmak için dört bir koldan çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.


5 aylık süre içerisinde önemli hizmetler hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Tanış, şu ifadelere yer verdi:


“İlçemizin gelişmesi ve modern bir kent haline gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun içinde ilçemizi kalkındırmak ve bölgede önemli bir merkez haline getirmek için projeler hazırlıyoruz. Özellikle ilçemizde büyük bir istihdam problemi var ve bunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Bunun içinde 600 istihdam kapasiteli iki tekstil fabrikası kuracağız. Bu fabrikayla ilçemizdeki istihdam sorununu azaltarak gençlerimize yeni bir ekmek kapısı inşa edeceğiz. Bununla beraber gençlerimize ilişkin önemli projeler üretmeye devam ediyoruz. Onları bir ve bütün olarak topluma faydalı birey olmalarını sağlamak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Ayrıca ziyaretlerimiz kapsamında okullarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözümler üretiyoruz.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-0 mağlup oldu. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 49. dakikada Balotelli’nin uzun pasında ceza sahası içine hareketlenen Mendoza’nın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Muslera meşin yuvarlağı kurtardı. 53. dakikada Maestro’nun ceza yayı üzerinde kontrol edemediği topu alan Hakim Ziyech’in yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1 62. dakikada Kerem Demirbay’ın ters dokunuşunda kaleciyle karşı karşıya kalan Mendoza’nın vuruşunu kaleci Muslera kalesini terk ederek uzaklaştırdı. 63. dakikada topla ilerleyen Mendoza’nın pasında ceza sahası içine hareketlenen Yusuf Barasi’nin şutunda kaleci Muslera meşin yuvarlağı kurtardı. 64. dakikada ceza sahası içinde sağ tarafta topla buluşan Kerem Demirbay’ın çizgiye inip uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2 90+1. dakikada Dries Mertens’in pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Maurı Icardi düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-3 Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y. Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut (Tayfun Aydoğan dk. 66), Maestro, Yusuf Barasi (Alioui dk. 66), Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli (Aimbetov dk. 85) Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Dorukhan Toköz, Fougeu Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan (Aurier dk. 82), Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson (Davinson Sanchez dk. 88), Derrick Köhn, Lucas Torreira (Berkan Kutlu dk. 82), Kerem Demirbay, Hakim Ziyech (Kerem Aktürkoğlu dk.71), Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz (Tete dk. 82), Mauro Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Sergio Oliveira, Ndombele, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk Goller: Hakim Ziyech (dk. 53), Kerem Demirbay (dk. 64), Mauro Icardi (dk. 90+1) (Galatasaray) Sarı kartlar: Mendoza, Gravillon (Y.Adana Demirspor)