POLİTİKA - 16 Nisan 2019 Salı 11:48

MHP’den Başkan Akman’a hayırlı olsun ziyareti

A
A
A
MHP’den Başkan Akman’a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, yönetimi ile birlikte Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, yönetimi ile birlikte Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


MHP Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, heyeti ile birlikte Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akman’a, yeni dönemde yapılacak çalışmalarda MHP teşkilatı olarak Cumhur İttifakının yanında olacaklarını, Tuşba ilçesi ve ilçeye katacağı hizmetlere de destek olacaklarını ifade etti.


Belediye Başkanı Salih Akman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımız ile uyumlu çalışıp, Tuşba ilçemize faydalı hizmetleri birlikte sunabilme arzusundayız. MHP ilçe başkanımız nezdinde tüm MHP camiasına 31 Mart seçimlerindeki destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu Engelliler engelsiz yaşama dikkat çekti Ordu’nun Ünye ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle rehabilitasyon merkezilerinin stantlarının açılışı gerçekleştirildi. “Engelsiz yaşam konusunda başarılı bir kentiz” Açılışta bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Engelli kardeşlerimiz ile ilgili bugün hem farkındalığın oluşması, hem de günlerinin kutlanması amacıyla bir araya geldik. Engelli kardeşlerimize verilen fırsatlar neticesinde neler yapılabildiğini burada görebilme fırsatı bulduk. Daha önceki ziyaretlerimizde hakikaten çok özel çalışmalar ortaya koymuşlardı. Bugün de aynı çalışmaları görmekten son derece memnun kaldık. Tabii yerel yönetim olarak bizler de engelli kardeşlerimizin engelsiz yaşam anlamında bir şehirde rahat edebilmeleri açısından ne gerekiyorsa gerekli hazırlıkları yapmak ve hayata geçirmek noktasında birlikte çalıştığımızı ve Ünye olarak bu konuda birçok şehirden önde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Aynı zamanda bu hafta ihtiyaçların belirlenmesine ve farkındalığın oluşmasına vesile olsun diyor, Engelliler Haftasını kutluyorum” dedi. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık hafta boyunca etkinliklerde görev alacak kurum ve kuruluşları tebrik ederek başarılar diledi. Etkinliklere ayrıca Engelli dernekleri başkanları, Daire Amirleri ve Sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri katıldı.