ASAYİŞ - 17 Kasım 2025 Pazartesi 09:05

Zehir tacirlerine geçit yok: Tır ve kümeste 324 kilo uyuşturucu ele geçirildi

A
A
A
Zehir tacirlerine geçit yok: Tır ve kümeste 324 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Van ve Hakkari’de jandarma ekiplerince yapılan 2 ayrı operasyonda 324 kilo uyuşturucu ele geçirildi.


Van İl Jandarma Komutanlığı narkotik ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesi, suça konu malzemelerin ele geçirilmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekiplerce İran’dan Türkiye’ye giriş yapan gümrük mühürlü tırın dorsesinde arama yapıldı. Yapılan aramada 156 kilogram skunk ve 133 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi.


Öte yandan Hakkari İl Jandarma Komutanlığı narkotik ekipleri, bir evin kümesinde çuvallar içine saklanmış 35 kilogram eroin ile uyuşturucu yapımında kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda düzenek ve malzeme ele geçirdi. İHA destekli operasyonlar sonucunda yakalanan 3 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 2 şüphelinin adli işlemleri devam ediyor.



Zehir tacirlerine geçit yok: Tır ve kümeste 324 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan 24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu 24Erzincanspor yönetimi, düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya gelerek kulübün mevcut durumu ve gelecek hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kentte bir restoranda gerçekleştirilen programa spor camiası temsilcileri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Programda konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, sezonun kalan bölümünde ligdeki konumlarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Teknik heyet ve futbolcularla uyum içinde çalıştıklarını belirten Güneş, planlı ve disiplinli bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti. İstikrarlı performansın önemine dikkati çeken Güneş, camiaya güven veren bir tablo ortaya koyduklarını dile getirdi. Toplantıda kurulması planlanan futbol akademisine ilişkin de bilgi veren Güneş, Erzincan’da altyapı temelli ve sürdürülebilir bir sistem oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti. Genç yeteneklerin erken yaşta keşfedilerek profesyonel altyapıyla buluşturulmasının öncelikleri arasında yer aldığını aktaran Güneş, akademinin uzun vadede hem kulübe hem de şehir futboluna katkı sağlayacağını belirtti. Sponsorluk çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güneş, kulübün mali yapısını güçlendirmek amacıyla iş dünyası ve çeşitli kurumlarla temasların sürdüğünü ifade ederek, mevcut ekonomik şartlara rağmen mali disiplinin korunduğunu ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini sözlerine ekledi. Program, basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.