YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 17:24

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ`NE ZİYARET

A
A
A
LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ`NE ZİYARET

Hacı Sani Konukoğlu Lisesi son sınıf öğrencileri, Gazikent Üniversitesi’ni ziyaret ederek akademisyenlerden mesleki bilgiler aldı.
Gazikent Üniversitesi Kurumsal İletişim Uzmanı Aylin Akgül Filiz eşliğinde üniversite kampus alanını gezen 300 lise öğrencisi, LYS öncesinde mesleki konularda bilgilendirildi. Misafirlerini tebessüm ve sıcak bir ilgiyle karşılayan Gazikent Üniversitesi Öğretim Üyeleri, öğrencilere, meslek seçimi konusunda bazı önerilerde bulundu. Öğrencilere ayrıca, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Araştırma Görevlisi Mehmet Eren Gülşan tarafından Hukuk Fakültesi amfisinde sinevizyon sunumu eşliğinde mesleki bölümlerin tanıtımı yapıldı.
Bugünün gençlerinin yarının büyükleri olacağını hatırlatan Kurumsal İletişim Uzmanı Aylin Akgül Filiz, gençlerin gelecek vaat ettiğini gözlemlediğini vurguladı. Filiz, ”Bugünün gençleri yarının büyükleri olacak. Yarınlarda bugünlerin gençlerine çok önemli işler ve sorumluluklar düşmekte. Yarınlarda ülkeyi bu gençler yönetecekler. Bu nedenle meslek seçimleri oldukça önemli. Başarılı olabilecekleri ve şevkle çalışabilecekleri bir meslek tercihi yapmaları gerek. Gazikent Üniversitesi olarak biz bu konuyu önemsiyoruz. Öğrencilere mesleki bilgiler noktasında çeşitli seminerler veriyoruz. Bilgilendirme toplantılarında öğrencilere faydalı bilgiler verebildiğimize inanıyorum. Bu yöndeki bilgilendirme çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Gazikent Üniversitesi’nin kurulduğu günden itibaren üniversiteler arasında bir marka olduğunu dile getiren ve modern binalarında kaliteli eğitim verildiğini söyleyen Hacı Sani Konukoğlu Lisesi öğrencileri, akademisyenlere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Öğrencilere ziyaret sonunda Gazikent Üniversitesi logolu kırtasiye malzemeleri armağan edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir