DÜNYA - 20 Ocak 2012 Cuma 15:41

KARABÜKSPOR TRABZONSPOR MAÇININ HAZIRIKLARINI TAMAMALDI

A
A
A
KARABÜKSPOR TRABZONSPOR MAÇININ HAZIRIKLARINI TAMAMALDI

Kardemir D.Ç Karabükspor yarın sahasında konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamlayarak tesislerde maç saatini beklemeye başladı.
Karabükspor’un Trabzon maçı öncesi son dakika transferi olan Mehmet Yıldız, takımın yarın ki maça inandığını ve galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Hasan Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretin de taktik ve teknik çalışma yapan Kırmızı-mavili ekibin oldukça hırslı ve istekli olduğu gözlemlendi.
İdman sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Mehmet Yıldız, transferin iki taraf için iyi olması temennisinde bulunarak, "Takım olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Yarın inşallah hep birlikte mücadele ettiğimizde bir sorun yaşacağımızı zannetmiyorum. Çünkü takımın galibiyete ihtiyacı var. Kaliteli bir kadro oluşturulmuş ve bunu da yarın sahaya yansıtmak istiyoruz. Yarın ki maçta birlikte hareket edip ilk galibiyetimizle başlamak istiyorum" dedi.
Taraftara da mesaj gönderen Yıldız, "Şuan gerçekten zor dönemden geçiyoruz. Taraftarımız bize destek versinler ve yalnız bırakmasınlar. Belki maç 90 dakika ama onların desteği ile son saniyede bile kazanabiliriz. Taraftarın desteği ile maçı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Mehmet Yıldız, Trabzon maçında takımı yıldızlaştırmak istediklerini ve Karabük’e geleli 3-5 saat olduğunu ve takımda galibiyet isteği olduğunu da gördüğünü anlatarak, "Bütün temennimiz Karabük’ü yarın ki maçta yıldızlaştırmak. Bu maç bizim için önemli. Takım olarak galibiyete uzanacağımıza inanıyoruz" açıklamasında bulundu.
Kırmızı-mavili takımın yarın Trabzonspor maçında ise şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Tomiç, Jahic, Muhammet, Seriç, Hamza (Güven) , Mustafa, Kağan, Cernat, Sehlton, Juju, Mehmet Yıldız."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir