YEREL HABERLER - 26 Ocak 2012 Perşembe 11:30

DEVLET YATIRIMLARINDA ASLAN PAYI TEKKEKÖY`ÜN

A
A
A
DEVLET YATIRIMLARINDA ASLAN PAYI TEKKEKÖY`ÜN

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, ilçeye yapılacak her türlü yatırımı desteklediğini belirterek, "Yatırımcıya kapımız her zaman açık. Yeter ki bölgemize gelip yatırım yapsınlar, iş sahası oluştursunlar" dedi.
Samsun merkezde yapılan devlet yatırımlarında aslan payını Tekkeköy ilçesi alıyor. 7 bin 500 kişilik Kapalı Spor Salonu, Fuar ve Kongre Merkezi ile Stadyum Samsun projeleri Tekkeköy ilçesinde yapılıyor. Bunların yanı sıra Tekkeköy Belediyesi de spor salonu ve aile sağlı merkezi projelerini ilçeye kazandırıyor. Devlet yatırımlarının yanında özel sektör de otel yatırımı yapıyor. Hilton oteller zincirinin Karadeniz’deki ilk yatırımı Tekkeköy’e yapılıyor.
ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı’yı ziyaret eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, ilçeye dünyanın en önde gelen otel zincirlerinden Hilton Oteli’ni yaptığı için kendisine teşekkür etti. Tekin, "Büyüyen, gelişen ve değişen geleceğin Tekkeköy’ü için Hilton oteller zincirinin bir otelinin ilçemize yapılması sevindirici bir durum. Bölgemize böyle güzel bir yatırımı kazandırıp iş sahası açtığınız için kendilerini tebrik ediyorum" dedi.
Tekin daha sonra Şarıtaşlı’ya plaket takdim etti. Başkan Tekin’e ziyaret ve plaket için teşekkür eden Tunahan Sarıtaşlı, Hilton oteller zincirinin Karadeniz’deki ilk oteli olan 140 odalı tesisin yakında hizmete gireceğini açıkladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk