DÜNYA - 19 Ocak 2012 Perşembe 15:23

SPOR TOTO 2. LİG

A
A
A
SPOR TOTO 2. LİG

Tokatspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, "Ofspor maçında şartlar ne olursa olsun Tokatspor’un çıkış yapması gerekir" dedi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta henüz galibiyetle tanışamayan Tokatspor, ikinci yarı yenilediği kadrosuyla çıkış yolu arıyor. Düşme potasından çıkmak isteyen Tokatspor, Ofspor maçı hazırlıklarına karlı sentetik sahada çift kale maç yaparak devam etti. Hafta sonu sahasında ilk defa görücüye çıkacak olan yeni kadroyla ilgili bilgi veren Uzunköprü, 10 günde kurulan takımda çok iyi oyuncuların olduğunu söyledi. İkinci yarıya şansız bir mağlubiyetle başladıklarını ifade eden Uzunköprü, "Tokatspor iç sahadaki
tüm maçlarını kazanmak zorunda. İkinci devrede alacağımız 7-8 galibiyet ligde kalmamızı sağlayacaktır. Ofspor’da bunlardan bir tanesi. Ofspor maçında şartlar ne olursa olsun Tokatspor’un çıkış yapması gerekir. Hem camiamız hem taraftarlarımız adına bu maçı kazanıp artık önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Taraftarımızın takımlarını yalnız bırakmamalarını ve maça gelmelerini bekliyoruz. Yeni bir takım. Bu ekip 10 gün içinde kurulan bir ekip. Çok iyi oyuncularımız var" diye konuştu.
Tokatspor’un kurduğu yeni kadrodaki oyuncuların ilk yarıda kendi takımlarında forma giyen oyuncular olduğuna dikkat çeken Uzunköprü, "Yönetime teşekkür ediyoruz. Transferi çözerek takıma katkı sağladı. Çok iyi bir kadro kurduk. Bunu herkes Ofspor maçında görecek. Nasıl bir takım olduğunu görecek. Takımda ilk yarıdaki kadroda tuttuğumuz oyunculardan Şahin, Fatih, Evren, Sabahattin, Tolga, Uğur, Okan ve Serkan var. 10 yakın oyuncu tuttuk. Bunun yanı sırada 4 sporcumuzu kiralık olarak verdik" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir