YEREL HABERLER - 27 Ocak 2012 Cuma 15:12

ÜNİVERSİTELİ KADINLAR GENEL KURULA HAZIRLANIYOR

A
A
A
ÜNİVERSİTELİ KADINLAR GENEL KURULA HAZIRLANIYOR

Başkanlığını Emine Varmış’ın üstlendiği Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Adana Şubesi olağan genel kurula hazırlanıyor.
Başkan Başkanı Emine Varmış, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, misyonu, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında ekonomik, sosyal, kültürel, siyasal alanda ve küresel düzeyde Türk kadınının ve ülkenin gelişimine katkıda bulunmak olan Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’ne iki dönem başkanlık yapmış olmanın gurunu yaşadığını söyledi.
Varmış, başkanlığın bir bayrak devir teslimi olduğunu vurgulayarak, yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olmayacağını da belirtti.
Olağan genel kurulun ilk toplantısını 28 Ocak’ta yapacağını, çoğunluk sağlanmadığı takdirde 4 Şubat’ta gerçekleşeceğini ifade ederek, şunları söyledi:
"Gönüllülük esasından hiç ödün vermeyen yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve gönüllülerimizle yaptığımız güzel çalışmalar ve projelerle topluma faydalı olmaya çalıştık. Başarılı iki dönem geçirdik. Bu dönemde özveriyle çalışan yönetim kurulumun yanı sıra tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.
Yönetim kurulumuzun, üyelerimizin ve gönüllü çalışma arkadaşlarımızın engin hoş görüleri, olumlu yaklaşımları, verdikleri destek ve hepsinden önemlisi bize inanmaları ve güvenmeleri bizi yüreklendirdi. Birlikteliğimizdeki tüm güzellikleri, yaşadığım sürece anılarımın zenginliklerini teşkil edecektir. Başarıların ve özellikle gelecekle ilgili umutlarımızın devam etmesi dileği ile teşekkürlerimi saygı ve sevgilerimi sunarım."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir