YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 14:08

ANTALYA İGM BAŞKANI ARI`YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

A
A
A
ANTALYA İGM BAŞKANI ARI`YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Antalya Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Yurdagül Demir, Başkan Yardımcısı Nazan Ergün ve Muhasip Üye Zeynep Atılgan, okullarına yapılan hizmetlerden dolayı Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
İl Genel Meclisinin almış olduğu kararla geçmiş yıllarda, İl Özel İdare bütçesinden ayrılan ödeneklerle birçok okul onarımlarının yapıldığını belirten İGM Başkanı Cavit Arı “2012 yılında da okul onarımları için ödenekler ayrılmış ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri marifeti ile yapılacak onarımlar için Kaymakamlıklara aktarılacaktır. Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu için 2012 yılı İl Özel İdare bütçesinden 100 bin TL ödenek ayrılmış ve bu ödenekle Okul bahçesine sosyal ve kültürel kullanım amaçlı düzenleme ve tribün yapılacaktır. Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri de okulları için ayrılan ödenekten dolayı Meclisimize teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardır. Ben de meclisimiz adına ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum”dedi.
Okul Aile Birliklerinin önemine değinen Arı, “Okul Aile Birlikleri öğrenci velisi ve okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlar, Eğitim-öğretimi geliştirici faaliyetleri destekler, Maddi imkanlardan yoksun öğrencilerin zorunlu ihtiyaçlarını karşılar, okulda düzenlenecek Sosyal ve kültürel etkinliklere yardımcı olurlar” diye konuştu.
Ziyarette İl Genel Meclisi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Mustafa Durna ile İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Cephaneci de hazır bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; hava sıcaklıklarının Marmara ve Kuzey Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise önceleri güneyli, öğle saatlerinden itibaren batı bölgelerden başlamak üzere zamanla kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu ile Doğu Akdeniz ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney, güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 kilometre/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 25 İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19 İzmir: Parçalı bulutlu, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu 25 Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 25 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 Diyarbakır: Az bulutlu 30