YEREL HABERLER - 01 Şubat 2012 Çarşamba 13:03

AK PARTİ MALATYA MERKEZ İLÇE BAŞKANI GÜDER`E, BAŞKAN POLATBAŞ`TAN ZİYARET

A
A
A
AK PARTİ MALATYA MERKEZ İLÇE BAŞKANI GÜDER`E, BAŞKAN POLATBAŞ`TAN ZİYARET

AK Parti Malatya Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Osman Güder’i, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş makamında ziyaret etti.
AK Parti İl Binası salonunda gerçekleşen ziyarete Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Aydın, Canlı Hayan Pazarı ve Besiciler Derneği Başkanı Ramazan Kırma ve ilçe ziraat odası başkanları katıldı. Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Merkez İlçe Başkanı veteriner hekim Osman Güder, "Merkez ilçe başkanlığı görevini 25 Ocak 2012 tarihinde tarafıma
tevdi edildi. Dünyada ezilmiş mazlumların, demokratik hakları elinden alan kimselerin, yoksulların, kısaca toplumun her kesiminin sevgisini kazanan sayın başbakanımız ile yol arkadaşı olmak, şahsıma şeref ve onur vermiştir. Teşkilatımızın emrinde çalışıp, partimizin bayrağını daha yükseklere çıkarmaya çalışacağım" dedi.
Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ise, "İçimzden biri olan, veteriner hekim olan Osman Güder kardeşimizin atanması, şevk ve gayretimizi daha da arttırmıştır. İyi işlerde yanlarında olup, yapılan yanlışlarda firenleyeceğiz" şeklinde konuştu. Dernek ve birlik başkanları da Polatbaş’a iyi dileklerini sundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir