DÜNYA - 22 Ocak 2012 Pazar 13:05

BEŞİKTAŞ MAĞLUBİYETLERİ BURSASPOR`A YARAMIYOR

A
A
A
BEŞİKTAŞ MAĞLUBİYETLERİ BURSASPOR`A YARAMIYOR

Ligin ilk devresine iyi başlamasına rağmen bir Beşiktaş mağlubiyeti ile düşüş yaşayan Bursaspor’da alınan Sivasspor mağlubiyetinin ardından taraftarlar yine aynı manzarının yaşanmasından korkuyor.
Spor Toto Süper Ligi’nin ikinci yarısına iyi başlayan Bursaspor, geçtiğimiz hafta Beşiktaş mağlubiyetinin ardından dün kendi sahasında Sivasspor’a da mağlup oldu. Ligin ilk devresinde yaşanan manzarayı tekrarlayan Bursaspor’da kötü Beşiktaş maçının ardından yaşanan kötü gidişatın devam etmesinden korkuluyor. Ligin ilk devresinde de Bursaspor önce Beşiktaş’a ardından ise deplasmarda Sivasspor’a farklı mağlup olmuştu.
Yeşil-beyazlı taraftarlar Beşiktaş maçının kazanılması durumunda takımın Sivasspor karşısına daha farklı bir havayla çıkabileceğini söylerken bazı taraftarlar ile bu görüşe katılmıyor.
"BU KARŞILAŞMANIN ETKİLERİNDEN BİR AN EVVEL KURTULMAK ZORUNDAYIZ"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maçın ardından bir basın mensubunun, "Ligin ilk devresindeki tablo tekrar yaşanırmı" sorusuna ise, "Biz bu karşılaşmanın olumsuz etkilerinden bir an evvel kurtulmak zorundayız. Kurtuluruzda. Bu zor bir durum değil. Arada bu gibi karşılaşmalar oynayacağız. Herşeyi mükemmel yapan bir takım değiliz. İnşallah Gençlerbirliği karşısında bu olumsuz tabloyu giderecek bir netice alırız" cevabını verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir