YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 09:35

ŞAHİNBEY`DEN AKDERE`YE ÇOCUK OYUN MERKEZİ

A
A
A
ŞAHİNBEY`DEN AKDERE`YE ÇOCUK OYUN MERKEZİ

Her bölgeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, Akdere Parkı içinde 4700 metrekare alanda çocuk oyun alanı ve spor sahaları yapıyor.
Daha önce parkı olmayan Akdere Mahallesi’nde sosyal tesis ve park yaparak vatandaşların hizmetine sunan Şahinbey Belediyesi, bununla da yetinmeyerek, park içinde çocukların doyasıya eğleneceği 22 adet çocuk oyun grubundan oluşan çocuk oyun merkezi yapımına başladı. Çocuk oyun merkezi için çalışmalara başlayan Şahinbey Belediyesi, Akdere Parkı içinde 4700 metrekare alanda 2500 metrekare kauçuk zemin kaplama, 2 adet basketbol sahası, 1 adet sentetik çim saha ve 22 adet çeşitli çocuk oyun gruplarından oluşan çocuk oyun merkezini tamamladığında ücretsiz olarak hizmete sunacak.
Daha önceleri park olmadığı için sokak aralarında oynadıklarını ifade eden mahallenin çocukları, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu birkaç kez mahallemizi ziyaret etti. Geldiğinde parkımız yoktu. Park yapacağını söyledi. Mahallemize park ve sosyal tesis yaptı. Şimdi bizlerde parkta oynuyoruz. Başkanımız bizleri düşünerek parkımızın içine çocuk oyun merkezi yaptırıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir