YEREL HABERLER - 26 Ocak 2012 Perşembe 12:28

EVİ YANAN AİLEYE SİİRT VALİSİ MUSA ÇOLAK SAHİP ÇIKTI

A
A
A
EVİ YANAN AİLEYE SİİRT VALİSİ MUSA ÇOLAK SAHİP ÇIKTI

Siirt merkez Alan Mahallesi’nde sobadan çıktığı belirtilen yangında ev eşyaları tamamen yanan aileye, Siirt Valisi Musa Çolak sahip çıktı.
Vali Musa Çolak, Vali yardımcısı Mustafa pala ve Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Aydın Şakar ile birlikte, Özdemir ailesini ziyaret etti. Ailenin durumu hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Vali Çolak, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. En büyük tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu belirten Vali Çolak, aileye gıda ev eşyaları ve nakdi yardımda bulunacaklarını belirterek, devlet olarak her zaman fakir, fukaranın yanında olduklarını
ifade etti. Yangının sobadan kaynaklanan kıvılcımlardan dolayı çıktığını belirtilen Nurettin Özdemir, "Eşim kendisini ve iki çocuğumuzu zor dışarı çıkardı. Oturma odamızdaki tüm ev eşyalarımız yandı. Valimiz ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıf yetkilileri bu zor günümüzde bizlere sahip çıkarak, bizlere yardım elini uzattılar, kendilerine teşekkür ederim" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir