YEREL HABERLER - 21 Ocak 2012 Cumartesi 13:29

BU MAĞAZADA PARA YERİNE SEVGİ GEÇİYOR

A
A
A
BU MAĞAZADA PARA YERİNE SEVGİ GEÇİYOR

Kartepeli ihtiyaç sahiplerini hoşgörü ve sevgi ile giydiren Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi nezaretinde çalıştırılan Gönül Bağı Mağazası yetkilileri bu hayır işine tüm hayırseverleri ortak etmek istiyor.
Kartepe’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla toplanan giyim ve ev eşyalarının dağıtımının yapıldığı Gönül Bağı Mağazası, açıldığı ilk günden beri insanların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartepe Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde Uzunçiftlik Kaymakamlık karşısındaki prefabrikte konuşlanan Gönül Bağı Mağazası, her ay 150-200 ihtiyaç sahibi Kartepeli’nin giyim ihtiyacını karşılıyor.
Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti, ikinci el kıyafetin kabul edilmediği Gönül Bağı Mağazası’nda, yeni ürünleri dar gelirli ailelerle buluştuğu merkez olduğunu belirterek, “Bizler hayırseverlerin destekleri ile ayakta duran bir gönül köprüsüyüz. İlçede durumu müsait olmayan ailelerin ziyaret edip ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra mutluluk içinde çıktıkları bu mağazayı hep birlikte ayakta tutmak için tüm halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir