YEREL HABERLER - 03 Şubat 2012 Cuma 12:22

BAŞKAN KÖŞKER`DEN GİRİŞİMCİYE TAM DESTEK

A
A
A
BAŞKAN KÖŞKER`DEN GİRİŞİMCİYE TAM DESTEK

Gebze’de şehir içinde elverişsiz koşullarda faaliyet gösteren küçük işletmeleri çağdaş çalışma ortamında bir arada toplayarak hizmet vermeyi amaçlayan Altın Koza Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çalışkan, Gebze’de mahalle aralarında, bodrum katlarda olumsuz şartlarda faaliyet gösteren esnafın kooperatifin oluşumuna büyük destek verdiğini belirterek, “Yeni kuracağımız sanayi sitesi küçük işletmelerin modern koşullarda üretim yapmasını sağlayacak ve mahalle aralarında başta gürültü ve koku kirliliği olmak üzere çevreye verilen rahatsızlığın önüne geçecek” diye konuştu.
Başkan Köşker, globalleşen dünyada rekabetçi olabilmek için artık her sektörün faaliyetlerini sağlıklı ve modern şartlarda yürütmesi gerektiğini belirterek, “Gebze’miz büyük bir sanayi şehri. Küçük işletmelerin artık mahalle aralarında, ilkel şartlarda ve çevreyi rahatsız ederek faaliyetlerini sürdürmesi mümkün değil. Yerel yönetim olarak bizler, şehrimizin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak, istihdam yaratacak, çevreyle barışık proje ve girişimlere destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Altın Koza Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Dursun Çalışkan’ın Başkan Köşker’e çiçek takdim ettiği ziyarete kooperatif yönetim kurulu üyeleri Coşkun Karakaş, Süleyman Demirhan, Metehan Güner, Kemal Aydınve Sertaç Demir de eşlik etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir