DÜNYA - 13 Ocak 2012 Cuma 17:40

MANİSASPOR FENERBAHÇE İLE MORAL BULMAK İSTİYOR

A
A
A
MANİSASPOR FENERBAHÇE İLE MORAL BULMAK İSTİYOR

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Pazartesi günü Fenerbahçe karşısında verecekleri mücadele ve oynayacakları oyun ile taraftarın ve Manisaspor’u sevenlere kendilerini affettireceklerini söyledi.
Teknik direktör Kemal Özdeş, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Lig takımı Bugsaşspor’a elendikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, "Pazartesi günü Fenerbahçe karşısında vereceğimiz mücadele, oynayacağımız oyun ile taraftarımıza, Manisaspor’u sevenlere kendimizi affettireceğiz" dedi.
"İLK YARIDA TOPLADIĞIMIZ PUANLARDAN DAHA FAZLASINI TOPLAYACAĞIZ"
Ligin bitmesine 15 hafta kaldığını, 8 maçı iç sahada ve 7 maçı da deplasmanda oynayacaklarını ifade eden Özdeş, "Ligin ilk yarısında içeride iyi bir seri yakalamıştık. Şimdi Manisa’da yine bir seri yakalamak istiyoruz. Bunun için taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Oynayacağımız 8 maçta yanımızda olsunlar, stada gelsinler ve bizi desteklesinler. Fenerbahçe maçı da oynayacağımız 15 final maçından bir tanesi. İlk yarıda deplasmanda rakibimize karşı çok etkili bir oyun oynamıştık. Önümüzdeki maçta
da onlara karşı iyi oynayarak, kazanma arzusunu sahaya yansıtarak kazanmak istiyoruz. Bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum. Ligin ilk yarısına baktığımızda hafta itibariyle aynı puanı topladık. Takımıma güveniyorum ve ilk yarıda topladığımız puanlardan daha fazla puanı toplayacağımıza inanarak hedefimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
"YİĞİT GÖKOĞLAN’A BAŞARILAR DİLİYORUM"
Sözlerinin devamında Yiğit Gökoğlan’a Galatasaray’da başarılar dilediğini belirten Özdeş, "Ülke futboluna bir futbolcu daha kazandırdık. Yiğit, Manisaspor’un ligde olduğundan bu yana sürekli gerçekleşen transferlerden biriydi. Yine gelecek vaat edecek olan oyuncuları bulmak ve Türk futboluna kazandırmak gibi bir misyonumuz olacak" ifadelerini kullandı.
"YAPACAKSAK GELECEĞE DÖNÜK TRANSFER YAPABİLİRİZ"
Özdeş toplantıda bir gazetecinin "Gündeminizde transfer var mı? Kadro darlığı yaşıyor musunuz?" sorularına ise şu yanıtı verdi:
"Transfer gündemimizde yok. Kadronun daralmasını ise son haftalarda yaşadığımız sakatlıklara bağlıyorum. Fenerbahçe maçı için buna iki kart cezalımız eklenecek. Mehmet’in de bir sakatlığı var. Bu futbolcularımız döndüğünde yine nitelikli bir kadromuz olacak. Bu yıl sezon başında da söylediğim gibi ilk 8 içerisinde yer alabilecek kaliteli bir takımım var. Ancak transfer gelecek için yatırım olacaksa birkaç transfer yapabiliriz ama sonuç almak için bir transfere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.
Yapacaksak geleceğe dönük transfer yapabiliriz."
"MANİSASPOR TARAFTARIN TAKIMIDIR"
Özdeş sözlerinin sonunda Manisaspor’un şehri yeniden heyecanlandıracağına inandığını kaydederek, "Önümüzdeki Fenerbahçe maçına herkesi davet ediyorum. Manisa taraftarı bize ne zaman destek olmuşsa biz de o maçı çok etkili oynamışızdır. 8 maçımız var, taraftarımızın 8 maçta da stadı doldurarak takımına sahip çıkmasını istiyorum. Çünkü Manisaspor’un geleceğini inşa ediyoruz. Gelecek sezonlarda daha büyük hedefler koyabilecek bir Manisaspor olacak. Bu sezon gereksiz transfer yapmayacağız, yaptırmayacağım.
Yıl sonunda bütçemiz tam bir denge içerisinde olacak. Belirli somut hedefler içerisinde olacağız ama taraftarın bu takıma daha fazla sahip çıkması gerekiyor. Çünkü Manisaspor taraftarın takımıdır" şeklinde konuştu.
Manisasporlu Yiğit İncedemir ve Hüseyin Tok da Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandıklarını, Fenerbahçe’yi yenip moral bulacaklarını söylediler. Eksikleri olmasına rağmen Fenerbahçe’yi yenecek güçleri olduğuna inandıklarını kaydeden futbolcular, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir