YEREL HABERLER - 03 Şubat 2012 Cuma 13:59

DOĞANŞEHİR`DE HİZMETLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

A
A
A
DOĞANŞEHİR`DE HİZMETLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde "İlçelerde Hizmetleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.
Valisi Ulvi Saran’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Doğanşehir Kaymakamlığına vekaleten bakan Akçadağ Kaymakamı Erhan Günay, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata,, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Doğanşehir İl Genel Meclisi Üyeleri ve Erkenek, Gövdeli, Kurucuova, Polat, Söğüt ve Sürgü Belde Belediye Başkanları ve bazı daire müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Saran, "Elma diyarı bu güzel ilçemizde güzel hizmetler
yürütülmektedir. Bu gün burada İlçemizdeki yatırım konularımızı ve hizmetlerle ilgili çalışmalarımızı ele almaktayız. İlçemizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe ve belde belediyelerimiz ile il genel meclisi üyelerimizle fikir alışverişinde ve istişareler de bulunmaktayız. Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde ulaştırmak için çalışmalarımızı büyük bir gayret içerisinde sürdürmekteyiz.
Hizmetler yapılırken daire müdürleri koordine ve istişare içinde çalışmalıdır. Kaynaklar en ekonomik ve verimli şekilde kullanılmalı’’ dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir