YEREL HABERLER - 20 Ocak 2012 Cuma 11:39

TÜBİTAK-AKADEMİK AR-GE DESTEK PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME VE EĞİTİM TOPLANTISI

A
A
A
TÜBİTAK-AKADEMİK AR-GE DESTEK PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME VE EĞİTİM TOPLANTISI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde düzenlenen TÜBİTAK Akademik AR-GE Destek Programları Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı’na üniversite akademik personeli yoğun ilgi gösterdi.
Program, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer’in açılış konuşmasıyla başladı. TÜBİTAK adına Doç. Dr. M. Necati Demir " Ulusal Araştırma Destek Programları Tanıtımı" ve " Başarılı Proje Hazırlarken Dikkat Edilecek Hususlar" başlıklarında akademisyenlerimizi bilgilendirici açıklamalar yaptı. TÜBİTAK tarafından akademisyenlere sağlanan imkanlar, nasıl başvuru yapılacağı gibi konularda bilgi verdi. Bu konuda başarılı olmuş olan Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Acemioğlu projesini
nasıl hazırladığını, ne gibi çalışmalar yaptığını ve nasıl başarıya ulaştığını anlattı. TÜBİTAK adına katılan bir diğer isim Uzman Burçin Alparslan ise katılımcılara "Bilim İnsanı Destek Programları Tanıtımı ve Başarılı Olmak için İpuçları" konularını anlattı. Program akademisyenlerden gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir