ASAYİŞ - 02 Şubat 2012 Perşembe 12:20

POLİSİN EVİNİ SOYMAYA KALKTILAR, AĞLAYARAK CEZAEVİNE GİTTİLER

A
A
A
POLİSİN EVİNİ SOYMAYA KALKTILAR, AĞLAYARAK CEZAEVİNE GİTTİLER

Samsun’da bir polisin evini soymaya kalkan 3 kadın hırsız, evde bulunan polis tarafından yakalanınca tutuklanıp cezaevine götürülürken gözyaşı döktüler.
Edinilen bilgiye göre, evden ziynet eşyası ve para hırsızlığı suçlarından çok sayıda suç kayıtları bulunan Gülüşen G. (26), Hülya Ş. (23) ve Bahar Y. (19), dün saat 15.00 sıralarında Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde bulunan polis memuru Levent Günnar’ın (26) evinin kapısı saç tokasıyla açarak içeri girdiler. Bekar olan ve tek başına yaşayan polisi memuru Levent Günnar, evinde televizyon izlerken kapıdan tıkırtı sesleri duyunca dış kapıya yöneldi. Kapıyı açıp içeri giren hırsız, polis memuru ile göz
göze gelince panik içinde kaçmaya başladı. Polis memuru Levent Günnar, 3 hırsızı da yakalayarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine teslim etti. Suçlamayı kabul etmeyen hırsızlar, çorap satmak için apartmana girdiklerini ileri sürdüler. Sorguları tamamlanan Gülüşen G., Hülya Ş. ve Bahar Y. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandılar. Tutuklanan hırsızlardan Gülüşen G. ve Bahar Y., adliye çıkışı aileleriyle vedalaştıkları sırada gözyaşı döküp ağladılar.
Tutuklanan Bahar Y.’nin hamile olduğu ve 40 gün sonra doğum yapacağı öğrenildi. Bayan hırsızlar polis tarafından Samsun Kapalı Cezaevi’ne götürüldüler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir