YEREL HABERLER - 20 Ocak 2012 Cuma 13:38

GKV`DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

A
A
A
GKV`DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

2011-2012 eğitim öğretim yılının birinci yarı yılı bugün sona ererken Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları’nın bütün kademelerinde karne sevinci yaşandı.
Yaklaşık 400 bin öğrencinin karne aldığı Gaziantep’te okullar 6 Şubat 2012 tarihine kadar yarı yıl tatiline girdi. Karne heyecanının yaşandığı Gaziantep’te öğrencilere ve velilere önemli mesajlar veren GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili, eğitimin kalitesine değinerek, “Yarınları yaşayacak ve yaşatacak olan yeni neslin temsilcilerine daha güzel gelecek hazırlayabilmek için vatandaş olarak hepimize önemli görevler düşmektedir. Bu anlamda GKV Özel Okulları dönem boyunca sadece kendi öğrencilerinin değil, ilimizde eğitim öğretim görmekte olan bir çok okul öğrencilerinin de çağdaş ve laik çizgide nitelikli eğitim görebilmesi için çeşitli etkilikler gerçekleştirdi. Bu gün minik yavrularımız dönem boyunca yaptıkları çalışmalarının değerlendirildiği karnelerini aldılar. Bütün çocuklarda aynı başarıyı beklemek mümkün değil ancak velilerimizin dikkat etmesi gereken şey karnesinde zayıf olan öğrencilerin bundan sonrada daha düzenli ve planlı çalışmalarını sağlayarak eğitim koşullarını düzeltmek olmalıdır. Tatil süresince öğrencilerimizin rehavete kapılmadan planlı programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmesi önemlidir. Nitekim ikinci yarı yıl yoğun bir sınav maratonu yanında sosyal etkinliklerin fazla olduğu bir dönem olarak geçecektir” dedi.
Düzenlenen karne töreninde öğrencileri uyaran GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili, “Kazanımlarınızı alışkanlık haline getirerek hayatınızın bir parçası olarak sürdürün. Özellikle kitap okuma alışkanlığını her gün devam ettirerek bu alışkanlığı bir yaşam biçimi haline getirin. Kitaplar sizlerin en iyi arkadaşınızdır. Onlarla hayatınız boyunca barışık bir yaşam sürün” diye konuştu.
GKV Özel Okullarının bütün kademelerinde olduğu gibi ana okulunda da heyecanlı karne bekleyişi mutlu bir şekilde son buldu. Minik öğrenciler öğretmen ve arkadaşlarından kısa bir sürede olsa ayrılacakları için üzüldüklerini ifade ettiler. Düzenlenen törenin ardından öğrencilere karneleri verilerek 06 Şubat Pazartesi gününe kadar sürecek olan tatile uğurlandılar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir