DÜNYA - 23 Ocak 2012 Pazartesi 14:09

KARABÜKSPOR ORDU`YA HAREKET ETTİ

A
A
A
KARABÜKSPOR ORDU`YA HAREKET ETTİ

Kardemir D.Ç Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında depalsmanda Çarşamba günü karşılaşacağı Orduspor maçı için bugün karayolu ile Ordu’ya hareket etti.
Teknik direktör Bülent Korkmaz, Trabzon karşısında sahaya yansıttıkları iyi oyun ve mücadeleyi Orduspor karşısında sağlayarak galip gelmek istediklerini söyledi. Korkmaz, artık deplasman da galip gelmek istediklerini de söyleyerek, "Takım olarak seriyi sürdürmek istiyoruz. Kaybetmemiz lazım ve deplasmanda galip gelmek istiyoruz. Trabzon maçında olduğu gibi iyi oynayıp iyi mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Deplasmanda kazanamıyorsanız kaybetmemeniz lazım. Bizim için 6 puanlık bir maç ve bir o kadar da son
derece önemli bir maç" dedi.
Korkmaz, takımda Cernat ve Erkan cezalı olduğunu, kaleci Orkun’un ise idmanda omzundan sakatlığı bulunduğunu söyledi. Anıl’ın da hafif bir sakatlığı olduğunu dile getiren Korkmaz, Deumi’nin ise tedavisinin sürdüğünü belirtti.
Kırmızı-mavili ekip, Ordu’ya kaleciler Tomiç ve Ahmet Burgaz ile İlhan Parlak, Seriç, Muhammet, Mabiala, Jahic, Hamza, Kağan, Mustafa Sarp, Burak, Güven, Hakan Söyler, Birol, Juju, Bilal Kısa,Shelton ve Mehmet Yıldız’dan oluşan 18 kişilik kadrosu ile hareket etti.
Karabükspor’un, Orduspor karşında, "Tomiç, Muhammet, Jahic, Seric, Mustafa Sarp, Kağan, Hamroun (Juju), Bilal Kısa, Shelton, Mehmet Yıldız" 11 ile çıkması bekleniyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir