ASAYİŞ - 14 Ocak 2012 Cumartesi 13:24

BİR AİLE YOK OLDU

A
A
A
BİR AİLE YOK OLDU

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, iki çocuğu ve eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat Örnek Mahallesi’nde ikamet eden ve sanayi sitesinde tornacı olarak çalışan Mustafa Demirkan (43), 11 yaşındaki oğlu Hüseyin Demirkan, 7 yaşındaki kızı İrem Demirkan ve eşi Ayşegül Demirkan (35) ile birlikte akşam bir arkadaşına misafirliğe gitti. Saat 23.00 sıralarında ailesiyle birlikte eve dönen Mustafa Demirkan, eşi ve çocuklarını pompalı tüfekle yataklarında öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti. Sanayi sitesindeki tornacı dükkanını yeni açtığı ve işlerinin iyi
olduğu öğrenilen Demirkan’ın sabah dükkanı açmaması üzerine evine gelen kardeşi, kapının aralık olduğunu görünce içeriye girdi. Koridorda ağabeyinin cesediyle karşılaşan Demirkan’ın kardeşi, odalara baktığında yengesi ve yeğenlerinin yataklarında öldürülmüş olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis soruşturmayı sürdürürken, ailenin yakınları evin önüne geldi. Olayı duyan yakınları sinir krizleri geçirdi.
Komşularının gece saat 03.30 civarında silah sesleri duyduğu, balkona çıktıkları ancak etrafta bir şey göremeyince içeri girdikleri öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir