YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 15:33

EMEKLİ OLAN BAŞKOMİSERE VEDA YEMEĞİ

A
A
A
EMEKLİ OLAN BAŞKOMİSERE VEDA YEMEĞİ

Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nden emekli olan Ziya başkomiseri polisler, veda yemeği ile uğurladı.
1978 yılında polislik mesleğine başlayan ve 34 yıllık hizmetten sonra polis teşkilatından emekliye ayrılan Başkomiser Ziya Çağlar’ın (56), için verilen yemekte hüzünlü anlar yaşandı.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde 12 yıldır bulunan Başkomiser Ziya Çağlar, son olarak Çevik Kuvvet Grup Amirliği görevini yürütüyordu.
Çevik Kuvvet Grup Amirliği bünyesinde görev yapan Komiser Yardımcısı Serkan Yüksel’in öncülüğünde veda yemeği tertip eden genç polisler Başkomiserleri Ziya Çağlar’ı elini birer, birer öperek uğurladılar.
Yemekte bir konuşma yapan Çevik Kuvvet Grup Amir Yardımcı Serkan Yüksel, "Baş komiserimiz ile birçok görevde omuz omuza görev yapma fırsatını yakaladık. Onun tecrübelerinden hepimiz istifade ettik. Başkomiser’imiz bize hem amirlik hem de babalık yaptı. Ona bundan sonraki yaşamında sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunuyoruz" dedi.
Kendisi adına düzenlenen veda yemeğinde emeği geçenlere teşekkür eden Ziya Çağlar, "Bu mesleğe 34 yıl önce başladım. Polis teşkilatına hizmet ederken bir baktım ki emeklilik süremi doldurmuşum. Yılların bu kadar çabuk geçeceğini düşünmemiştim. Mesleği severek yaptığım için 34 yılın nasıl geçtiğini anlamadım. Sizlere de bir büyüğünüz olarak sizlere tavsiyem, ne iş yaparsanız yapın, mesleğinizi severek yapın ve birbiriniz ile sürekli diyalog halinde yardımlaşarak görevinizi sürdürün" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Komiser Yardımcısı Serkan Yüksel Çevik, Kuvvet Amirliğinde görevli polisler tarafından yaptırılan plaket ve çiçeği Ziya Çağlar’a takdim etti.
Yenilen yemeğin ardından genç polisler “Baba” diye seslendikleri Ziya Başkomiser’in elini öperek, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra uğurladılar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir