YEREL HABERLER - 19 Ocak 2012 Perşembe 12:43

HİSARCIK’TA ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ VAN’A YARDIM PARALARINI BANKAYA KENDİLERİ YATIRDI

A
A
A
HİSARCIK’TA ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ VAN’A YARDIM PARALARINI BANKAYA KENDİLERİ YATIRDI

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk ilköğretim okulu ana sınıfı öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri 133 lirayı bankadan kendi elleriyle Van’daki kardeşlerine gönderdiler.
Ziraat Bankası Şubesine Atatürk ilköğretim okulu ana sınıfını temsilen öğretmenleri Hatice Yıldırım ve Emine Aslan ile birlikte gelen Zeynep Şevval Tekin, Zeynep Koç ve İsmail Türkyılmaz önce Şube Müdürü Adil Işık’ı ziyaret ettiler. Daha sonra banka gişesine geçen minikler harçlıklarından biriktirdikleri 133 lirayı Van’a gönderilmek üzere kendi elleriyle yardım hesabına yatırdılar.
Minik öğrencileri örnek davranışlarından dolayı kutlayan Atatürk ilköğretim okulu Müdürü Cemil Işık, “ Okulumuz ana sınıfı öğrencileri öğretmenlerine Van’daki depremzedelere yardım etmek istediklerini iletmelerinin ardından Aşağı ve Yukarı Yoncaağaç köylerinde bulunan ana sınıfı öğrencilerinin de katılımıyla kendi bünyelerinde yardım kampanyası düzenlendi. 15 gün süren kampanya süresince minik öğrenciler yardım kumbaralarını doldurdular. Kampanya sonunda toplanan 133 lirayı ana sınıflarımızı temsilen iki öğretmen nezaretinde üç öğrenci banka şubesine giderek Van’a yardım hesabına yatırdılar. Amacımız çocuklarımızın küçük yaşlarda ülkemizin eğitim faaliyetlerinde rol almalarını sağlamaktır. Duyarlı minik öğrencilerimiz düzenledikleri yardım kampanyasıyla Van’daki öğrencilerin yalnız olmadıklarını ve onları düşünen arkadaşlarının da olduğunu hissettirmişlerdir. Yardım kampanyasına katkıda bulunan öğretmen, öğrenci ve velilere çok teşekkür ediyorum. “ dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir