YEREL HABERLER - 25 Ocak 2012 Çarşamba 16:18

SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI UZUNKAYA`YA İSİM TEŞEKKÜRÜ

A
A
A
SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI UZUNKAYA`YA İSİM TEŞEKKÜRÜ

Demokratik Sol Parti (DSP) eski ilçe yöneticileri Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya’ya cadde ve sokak isimlerinin değişmesinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Sungurlu Belediyesi’ni ziyaret eden DSP’li eski yöneticiler, Başkan Uzunkaya’ya şehir parkının isminin Sungurlu eski belediye başkanlarından A. İhsan Emralioğlu, Pazar caddesinin isminin yine eski belediye başkanlarından İlhan Sarıaltun caddesi olarak değiştirilmesi ve Gazhane sokağına merhum siyasi lider Bülent Ecevit’in isminin verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, "Biz Belediye olarak her siyasi düşünceye saygı duyuyoruz. Bu memlekete emeği geçen insanların isminin yaşatılması için belediye meclisine bir teklif sundum. Bütün siyasi liderlerin adlarının caddelere verilmesi konusunda bütün meclis üyelerim bunu oy birliği ile kabul etti" dedi.
Daha önceden caddelere ve sokaklara verilen şehitlerimizin isimlerinin değiştirilmediğini söyleyen Başkan Uzunkaya, ayrıca insanların işini kolaylaştırmak içinde sokak isimlerinin numara sistemiyle değiştirildiğini belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir