YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 12:48

ALTIN YUMRUKLAR MADALYA İLE DÖNDÜ

A
A
A
ALTIN YUMRUKLAR MADALYA İLE DÖNDÜ

Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda Kırşehir’i temsil eden sporcular madalya ile döndüler.
4-9 Ocak 2012 tarihleri arasında Kayseri’de Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası’na Kırşehir’den 8 sporcu katıldı.
Müsabakalarda Sporcuların 5’i çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazanırken, iki sporcu ise şampiyonada yarı finalde mücadele etti. Müsabakalar sonunda 60 kilogram’da Nazire Kurak ve 69 kilogramda Tuğçe Nur Gök Türkiye üçüncüsü oldu.
Şampiyonada dereceye giren ve bronz madalya kazanan sporcuları Kırşehir Spor İl Müdürü Şaban Güneş makamında ağırladı ve sporculara madalyalarını takdim etti. Ziyarete Boks İl temsilcisi Zafer Çam ve Milli Takımlar Boks Antrenörü Reşit Şahin’de hazır bulundu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Spor İl Müdürü Şaban Güneş "Kayseri’de yapılan ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nın organize ettiği şampiyonaya Kırşehir’den 8 sporcu katılmıştır. Bu şampiyonaya Türkiye genelindeki 28 ilden 334 sporcu katıldı. Şampiyonaya Kırşehir’den katılan 8 sporcudan 5 sporcu çeyrek finalde, 2 sporcuda yarı finalde mücadele ettiler. Şampiyonada 60 kiloda mücadele eden Nazire Kurak ve 69 kiloda mücadele eden Tuğçe Nur Gök’de Türkiye üçüncüsü oldular. Boks İl temsilcisi Zafer Çam, Milli Takımlar Boks Antrenörü Reşit Şahin’i ve sporcuları bu başarılarından dolayı kutluyorum." dedi.
Boks İl temsilcisi Zafer Çam ise konuşmasında sporcuları tebrik ederken bu şampiyonanın başka bir özelliğine de dikkat çekerek, "Bu müsabakalar aynı zamanda milli takıma sporcu seçmelerinin yapıldığı bir müsabaka. Bu nedenle bizde Kırşehir’de iyi sporcuların yetişmesini sağlayarak Kırşehir’in adını spor camiasında da başarılarla duyurmayı ümit ediyoruz." şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir