DÜNYA - 11 Ocak 2012 Çarşamba 18:07

KARABÜKSPOR KUPADA 4. TURA YÜKSELDİ

A
A
A
KARABÜKSPOR KUPADA 4. TURA YÜKSELDİ

Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda Ünyespor’u 2-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugünkü karşılaşma bazı oyuncularımız için antrenman maçı oldu" dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, "Bir üst tura geçtik. Bazı oyuncular için iyi bir antrenman maçı oldu. Önemli olan bir üst tura geçmekti. Genç oyunculara şans verdim. Sonradan maça giren oyuncular da oldu. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bazı eksiklikleri var bunları altyapıda giderirlerse ileride faydalı olurlar" dedi.
Ünyespor Teknik Direktörü Namık Altunsoy ise haddini bilerek oynadıklarını rakiplerinin kalitesinin belli olduğunu ifade ederek, "Kupada ilk iki maçımızı kazandık. Yoğun bir tempodan çıkarak buraya geldik. Oynadığımız oyun iyi değildi. Bu maçta kalite ve lig farkı ortaya çıktı. Ziraat Türkiye kupasında amacımız hem ilçemizin tanıtımı hem de kulübe maddi girdi sağlamak istedik. Bu hesaplar içinde geldik. Kupada çok soluklu yarışın içinde olmayı düşünmüyorduk. Rakibimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir