YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 11:57

ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE DERNEĞİ 8. ANAOKULUNU AYDIN’DA AÇIYOR

A
A
A
ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE DERNEĞİ 8. ANAOKULUNU AYDIN’DA AÇIYOR

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 8. anaokulunu Aydın’ın Germencik ilçesinde açıyor. Okul, yaklaşık 100 kadar öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunarak Türkiye’nin geleceğine katkı sağlayacak.
Türkiye’de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 8. anaokulunu açmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 100 öğrencinin eğitim alabileceği anaokulu Germencik’te Cumartesi günü açılacak. Topladığı bağışlarla açtığı anaokullarını Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayan Çocuklar Gülsün Diye Derneği böylece daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına olanak sağlıyor.
Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin 8. okulu olan Aydın Germencik Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, Aydın Valisi Kerem Al, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen ve Başkan Yardımcısı Elvan Oktar’ın katılımıyla Cumartesi günü saat 13:00’te açılacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir