YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 15:02

UŞAK TİCARET ODASI UGİAD YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
UŞAK TİCARET ODASI UGİAD YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Uşak Genç İşadamları Derneği (UGİAD) Başkanı Abdullah Acar, kentte fuar organizasyonu yapmayı planladıklarını belirterek UTSO yönetiminden destek istedi.
Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu, Uşak Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarette UGİAD Başkanı Abdullah Acar, 2012 yılında kentte geniş katılımlı bir fuar organizasyonu yapmayı planladıklarını belirterek destek istedi. UGİAD’ın yeni yönetimini başarı dileyen UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet ise kentin ekonomik büyümesini sağlayacak her türlü organizasyona destek olacakları sözünü verdi.
UGİAD olarak gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri anlatan UGİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah ACAR “Uşak’ta bir fuar organize etmeyi planlıyoruz. Sizlerin ve diğer kurumlarında destekleriyle Uşak için hedeflerimizi belirleyerek, bu yolda ilerleyeceğiz. Birlikte hareket ederek başarılı çalışmalara imza atacağımızı düşünüyoruz” dedi.
UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ise “Uşak için yapacağınız tüm çalışmaların arkasındayız ve destekçisiyiz. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası çatı kuruluş olması sebebiyle birleştirici ve bütünleştirici bir politika izlemekte ve Uşak için yapılan her çalışmanın arkasında olmaktadır. Yeter ki gerçekleştirilen çalışmalar Uşak’ın büyümesi, gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlasın” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir