YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 15:58

BAŞKAN KESKİN`DEN CENAZE HİZMETLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

A
A
A
BAŞKAN KESKİN`DEN CENAZE HİZMETLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Sosyal belediyecilik faaliyetleriyle ismini duyuran Yıldırım Belediyesi, vatandaşının iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya devam ediyor.
Yıldırımlıların acı günlerinde de yanında olan Yıldırım Belediyesi, cenaze hizmetlerinde A’dan Z’ye ücretsiz hizmet veriyor. Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi bünyesindeki cenaze birimi, gerek araçları, gerekse personeliyle Yıldırımlılara hizmet veriyor. Belediye Başkanı Özgen Keskin, gece gündüz demeden çalışan cenaze hizmetleri personelini unutmadı.
Keskin, yaptıkları çalışmalardan ötürü cenaze hizmetleri personeline plaket takdim etti. Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’nde düzenlenen plaket takdim töreninde personeline teşekkür eden Başkan Keskin, "İyi gününde olduğu gibi kötü gününde de vatandaşlarımızın yanındayız. Eskiden bu yana cenaze evlerine cantık ayran gönderiyoruz. Ayrıca cenaze araçlarımız ve personelimiz de her zaman Yıldırımlıların emrindeyiz. Ben fedakarca çalışmarından dolayı cenaze hizmetleri ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir