YEREL HABERLER - 08 Şubat 2012 Çarşamba 16:03

BAŞKAN HANÇERLİ, BELEDİYE İCRAATLARINI ANLATTI

A
A
A
BAŞKAN HANÇERLİ, BELEDİYE İCRAATLARINI ANLATTI

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Toplantısı’nda Karatay’a kazandırılan hizmetler ve 2012 projelerini anlattı.
İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Başkan Hançerli’nin yanı sıra Konya İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan ile İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, İl Genel Meclisi’nin çalışmalarını değerlendirdi. Karatay Belediyesi ile ortak çalışmalarının olduğunu dile getiren Selvi, bunun en güzel örneklerinden birinin Karatay’da eğitime kazandırılan 10 ek derslik okulun olduğunu belirtti. Konya’da belediyelerle işbirliğine önem verdiklerinin altını çizen Ali Selvi, belediyelerin sosyal ve hizmet projelerine İl Genel Meclisi olarak katkı sağlayabileceklerini sözlerine ekleyerek Başkan Mehmet Hançerli’ye çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, Karatay’a kazandırılan hizmetler ve 2012 projelerini slayt gösterisi eşliğinde il Genel Meclis üyelerine anlattı. 1989 yılından bugüne dek 23 yıl içerisinde yapılan 10 büyük hizmetin 10’unun da AK Parti döneminde yapıldığını ifade eden Başkan Hançerli, “Bütçesi 130 milyon lirayı bulan Karatay Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüm projelerini en iyi uygulayan nadir belediyelerden biridir. Belediye olarak eğitime yapılan yatırımlara ayrı bir önem veriyoruz. Yapımı tamamlanan ve 2012 yılı içerisinde hizmete girecek olan Karatay Belediyesi İlköğretim Okulu ile birlikte Karatay’a 14 okul kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
2012 yılı içerisinde Karatay’a kazandırılacak projelerden bin 203 araç kapasiteli katlı otopark, Karatay İş Merkezi, Semt Polikliniği, ikinci kapalı yüzme havuzu, taziye evleri ve beldelere yapılacak düğün salonlarının tanıtımını yapan Başkan Mehmet Hançerli, İl Genel Meclis üyelerine kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir