YEREL HABERLER - 22 Ocak 2012 Pazar 14:33

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ SALİH KOCA:

A
A
A
AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ SALİH KOCA:

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti’nin Eskişehir’de referandumda, genel seçimde, yerel seçimlerde ciddi anlamda başarılar elde ettiğini söyledi.
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nın Şirintepe Mahallesinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan Milletvekili Salih Koca, AK Parti’nin sadece seçimden seçime değil, Eskişehir sevdalısı olması sebebiyle günün 24 saati yılın 365 günü halkıyla iç içe, gece gündüz, kar kış demeden çalışan bir parti olduğunu belirtti.
AK Parti’nin kalkınmayı ve demokrasiyi önceliğine koyan bir parti olduğunu ifade eden Koca, "Bir kaç hafta önce stadyumun Sazova’ya yapılacağını açıklamıştık. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, geçen hafta yapılan bir toplantıda yine bunu ifadelendirdiler. Önümüzdeki günlerde bakanlığımız ve TOKİ arasındaki yapılacak mutabakatla Eskişehir’e modern tam olimpik yüzme havuzları, spor salonları, idari binaları ve 35-40 bin kişilik modern UEFA standartlarında bir stat kazandırmış olacağız. Hizmet partisiyiz. Halkımızın hizmetinde olan vekiller, teşkilatız. Bundan sonra da halkımızın hizmetinde olacağımızı sürdüreceğimizi inanıyorum" dedi.
Tepebaşı ilçesine yapılan yatırımlar ile ilgili de konuşan Koca şunları söyledi; "Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle buradayız. AK Parti, sadece il bazında değil, ilçelere, köylere bu hizmetlerini ulaştırdı. Yapılan çevre yolu alt ve üst geçitleriyle birlikte şehrimizindeki ulaşım güvenli bir şekilde sağlanmaya başlandı. Şehrin iki yakası bir araya geldi. Çok kısa bir zaman sonra Yunusemre Devlet Hastanemizin acil girişinin karşında Tepebaşı ilçe SGK binamızı hizmete açacağımızı söylemiştik. Şu anda tadilat, tamirat işleri tamamlandı. Bugünlerde gerekli atamalar yapılıyor. Kısa zamanda Tepebaşı ilçemize ait SGK binamızı açacağız ve Yunusemre Devlet Hastanemizin bahçesinde yeni devlet hastanesinin temellerini atacağız. Bununla ilgili ihale süreci şu an devam ediyor. Bu yatırımda Eskişehir Tepebaşı ilçemizin yüzünü güldürecek. Eskişehir’de ve bölgemizde yapılacak en büyük devlet hastanesi olma özelliğini taşıyor. Şu an ki mevcut 3 hastanemizden büyük 120 bin metrekarelik kapalı alanı olan modern bir hastane olacak."
Daha sonra konuşan AK Parti İl başkanı Süleyman Reyhan ise, AK Parti’nin çalışma sistemini dostunda, düşmanında görmesi gerektiğini söyledi.
Reyhan, "AK Parti 3 dönemdir Türkiye’de nasıl iktidar oluyor en açık göstergesi bu tür çalışmalardır. AK Parti’nin çalışma sistemini dostda düşmada görsün. Bize kimsenin demokrasi dersi vermeye haddi yok. Biz nasıl seçim kazanılır onun dersini bugün burada arkadaşlarımız herkese gösteriyorlar. AK Parti Eskişehir’de tüm ilçe kongrelerini sakin bir şekilde tamamladı. Daha heyecanlı arkadaşlarımız takviye oldu. AK Parti seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyor" dedi.
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ise 2014 yerel seçim çalışmalarına başladıklarını ifade etti.
Ata, "Geçen hafta Çamlıca Mahallesinde böyle bir toplantı yapmıştık. Çamlıca teşkilatındaki arkadaşlarımız iştirak etti. Çamlıca Mahalle başkanı ve yönetimini oluşturduk. Şimdi de Şirintepe Mahallesinde bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Teşkilat olarak bir haftada 5 mahallemizi gözden geçirerek, mahalle teşkilatlarını oluşturup çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir