YEREL HABERLER - 31 Ocak 2012 Salı 12:43

ÖDEMİŞ İLÇE EMNİYET`TEN KAN BAĞIŞI

A
A
A
ÖDEMİŞ İLÇE EMNİYET`TEN KAN BAĞIŞI

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da kan bağışı kampanyası düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında Kızılay Ödemiş Kan Merkezi ekipleri bağışları kabul etti. Emniyet personelinin yoğun ilgisi ile karşılaşan kan bağışı gün boyunca devam etti.
Kanın insan vücudu dışında hiçbir yerde ve hiçbir şekilde üretilemediğini belirten Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş, "Kan bağışına olan desteğimiz bu yıl da devam etti. Daha önce personelimiz kan bağışı merkezine giderek bağışta bulunurken bu yıl bağış kampanyamızı ilçe emniyet müdürlüğümüzde gerçekleştirdik. Bizce kan bağışı da bir vatandaşlık görevidir. Her an herkese kan gerekebileceğini düşünerek hareket etmeliyiz. Hiç davete gerek duyulmadan tüm vatandaşlarımız bu bilinçle hareket ederek bağışçı olmalı. Organ bağışı konusunda da aynı hassasiyeti göstermeliyiz" dedi.
Kızılay Ödemiş Kan Merkezi doktorlarından Selahattin İnce de emniyet personeline bu hassas davranışlarından dolayı teşekkür ederek, toplumun tüm kesimlerinin kan bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğini ve kan bağışının sağlığa da son derece olumlu katkılarda bulunduğunu söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir