YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 10:39

BAŞKAN YILMAZ ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

A
A
A
BAŞKAN YILMAZ ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından 16.sı Burdur’da düzenlenen iller arası tekvando şampiyonasında Muğla’yı başarıyla temsil eden sporcuları kabul etti.
Düzenlenen turnuva hakkında bilgi veren sporcuların hocası Hamdi İlhan; “Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından iller arası 16. Düzenlenen turnuvaya Isparta, Denizli, Uşak, Manisa, Kütahya, Burdur ve Muğla İli’ne temsilen 17 kişilik ekip ile Dalamanlı Tekvandocular olarak biz katıldık. İyi bir turnuva oldu. Bu turnuvadan yüzümüzün akıyla 7 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya alarak çıktık.
ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz; “Belediyenin eski hizmet binasının üst katını spor, folklor ve kültürel faaliyetler için tahsis ettik. Kumluca’dan sonra Burdur’dan da büyük bir başarı ile dönen sporcu kardeşlerimi tebrik ediyor ve kucaklıyorum, ailelerini de verdikleri destekten dolayı kutluyorum. Kendilerinden daha büyük başarılar hatta Milli takımlara girip, ülkemizi temsil etmelerini bekliyorum. Bunun içinde bize düşen her şeyi yapmaya hazırız, daha rahat çalışabilmeleri için de kendilerine kültür merkezini tahsis ediyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir