DÜNYA - 05 Şubat 2012 Pazar 15:01

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN BAŞKANLARINA İSTİFA ÇAĞRISI

A
A
A
BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN BAŞKANLARINA İSTİFA ÇAĞRISI

Antalya’da bir grup Beşiktaş taraftarı kravat yakarak Beşiktaş Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören’i istifaya davet etti.
Bir grup Beşiktaş taraftarı Konyaaltı Caddesi üzerindeki bir Atatürk Parkı’nda bir araya geldi. Grup adına açıklama yapan Şükrü Gürsoy, burada toplananların büyük Beşiktaş taraftarının bir parçası olduğunu söyledi. Yıldırım Demirören’in göreve geldiği 2004 yılından bugüne kadar Beşiktaş’ın 1 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa kazandığını hatırlatan Gürsoy, takımlarını sevinmek için sevmediklerini kaydetti. Yıldırım Demirören’i yaptığı pahalı transferlerden dolayı eleştiren Gürsoy, "Mali olarak
bir enkaz haline getirdiğin kulübün mal varlıklarına artık ödenemeyen borçlar yüzünden her gün yeni hacizler getiren birisin. Kulüp çalışanlarının maaşlarını ödemekten acizsin. Basketbol ve futbol branşlarında seni protesto eden taraftarı dışarı çıkartan birisin. Biz bize yapılanları unutmuyoruz" dedi.
Gürsoy, Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ankara’da yapılan olağanüstü genel kurulunda konuşmasından rahatsızlık duyduklarını ifade ederek, "Kulüpler Birliği Başkanı olarak hangi akla hizmet ettiğini bilmediğimiz icraatlara ve açıklamalara imza atarken, kendini vekaleten başkanı sandığın kulübe, ’Fenerbahçemiz’ lafını etmeni hiç yadırgamadık. Çünkü sen bu şartlar altında bizden biri değilsin" şeklinde konuştu.
Yıldırım Demirören ve yönetimini protesto etmenin her Beşiktaşlının görevi olduğunu savunan Gürsoy, "Yıldırım Demirören, seni kulübümüze uğrattığın maddi zararları karşılayarak bir an önce istifaya davet ediyoruz. İstila etme, istifa et" şeklinde açıklamada bulundu.
Açıklamanın ardından bir süre başkan Yıldırım Demirören aleyhinde sloganlar atan grup, ellerindeki kravatları bir araya toplayarak yaktı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir