ASAYİŞ - 05 Şubat 2012 Pazar 18:32

AK PARTİ BİNASINA SALDIRI

A
A
A
AK PARTİ BİNASINA SALDIRI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı binasına henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından molotofkokteylli ve havai fişekli saldırı düzenlendi.
Edinilen bilgiye göre, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na molotofkokteyli ve havai fişek atan saldırgan ya da saldırganlar, olayın ardından bölgeden kaçtı. Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, geniş kapsamlı inceleme başlattı. Polis ekipleri tarafından yapılan inceleme ve çevredeki görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, saldırıyı yapanlardan bir kişinin elinden yaralandığı belirlendi. Maddi hasarın meydana geldiği saldırıda yaralanan bir kişinin hastanelere gitme olasılığına karşılık bütün
hastanelerde geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.
Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, saldırıda iki ayrı patlayıcının kullanıldığı, birinin saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin elinde patladığı, diğerinin ise patlamadığı tespit edildi. Patlamayan cisim polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilirken, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunması için geniş kapsamlı çalışma başlatıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir